Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLIJENUT SRCA

U 33. godini preminuo glumac iz serije 'Angel'

31.03.2009.
u 14:49

Andy Hallett, glumac i pjevač koji je bio stalni lik u seriji "Angel" (koja je nastala iz "Buffy, ubojice vampira") preminio je od bolesti srca u bolnici u Los Angelesu.

Mladog blues pjevača na jednom je nastupu uočio tvorac serije Joss Whedon i posebno za njega u prvoj epizodi druge sezone serije napisao ulogu Lornea, prijaznog demona koji čita misli ljudima dok pjevaju u njegovu karaoke-baru "Caritas".

Lorne (Krevlornswath iz klana Deathwok, "the Host") u seriji se zadržao do kraja, ukupno 76 epizoda.

Hallett je morao izdržavati odlaske na snimanje u ranu zoru da bi na njega dva i pol sata nanosili šminku i protetiku neophodne za njegov lik zelene kože i crvenih očiju s rogovima.

Nesebični Andy često je koristio je svoje znanje profesionalnog glazbenika da pomogne kolegama kad su trebali pjevati u seriji. Snimio je i brojne pjesme koje su se čule u seriji i bile izdane na CD-u "Angel: Live Fast, Die Never".

Baš kad je snimanje "Angela" okončano 2004., Hallett je morao liječniku zbog komplikacija nakon stomatološkog problema, i nakon petodnevnog boravka u bolnici dijagnosticirana mu je srčana bolest kardiomiopatija koja mu je naglo presjekla karijeru. Preslab da se bavi glumom, povremeno je nastupao kao glazbenik kad mu je zdavlje dopuštalo, ali je na kraju u nedjelju, 29. ožujka izgubio bitku i preminuo od klijenuti srca u bolnici Cedars-Sinai.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije