Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Pobjeda za Matteova Akija Rahimovskog

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
16.10.2016.
u 23:52

U novoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato Nove TV pobijedila je transformacija Mattea Cetinskog u pjevača Akija Rahimovskog

U četvrtoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato transformacija Mattea Cetinskog u Akija Rahimovskog malo je koga ostavila ravnodušnim. Izveo je dvije pjesme Parnog valjka, “Jesen u meni” i “Lutka za bal” – a taj mini koncert donio mu je pobjedu.

– Sviđa mi se kako si se smanjio, doslovno si fizički manji – rekao je Tomo in der Mühlen, a da joj je nastup jedan od dražih, nije krila ni članica žirija Sandra Bagarić.

– Kad si počeo pjevati, nema Mattea. Tonski si ga skinuo. Fenomenalno. Mrak! – rekla je Matteu, koji je odabrao Udrugu za autizam Bjelovar kojoj će Nova TV donirati 10.000 kuna. Žanamari Perčić postala je Nicole Scherzinger i osvojila drugo mjesto.

Ana kao Thompson

– Žanamari, ti si tako lijepa žena, ne mogu se nadiviti toj ljepoti – rekla joj je Sandra.

Filip Dizdar uskočio je u cipele Justina Timberlakea, Lana Jurčević zapjevala kao Andrea Šušnjara, Damir Kedžo, odnosno Tom Jones, bio je okružen lijepim djevojkama, a Ani Maras Harmander vjetar je bio u kosi dok je pjevala Marka Perkovića Thompsona.

– Fascinantno kako vi glumci, za razliku od naših pjevača, postavljate cijeli lik koristeći svaki atom svoga tijela. Bila si on – komentirala je Anin nastup Sandra.

Ovo je kolonizacija!

Gošću emisije Indiru Levak oduševile su druge dvije Indire. Hana Hegedušić iskoristila je džoker izvođačicu pa je pjesmu “Ti da bu di bu da” izvela Maja Posavec, a Fil Tilen zapjevao je “Oduzimaš mi dah”.

– Ovo je invazija Colonije, kolonizacija! – uzviknula je Indira.

>> Ponekad mi nedostaje staro lice, ali nakon operacije bolje se ljubim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije