Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušava preživjeti

Tužne fotografije: Bila je prekrasna žena i milijunašica, a sada spava na ulici i traži hranu po kontejnerima

Foto: Profimedia
1/3
20.04.2021.
u 12:38

Američki paparazzi nedavno su ponovno uhvatili potpuno neprepoznatljivu bivšu ljepoticu koja kopa po smeću losangeleških ulica.

Bivša manekenka Loni Willison koja je postala beskućnica često izazove interes javnosti nakon što se njezine fotografije pojave u medijima.

Loni je, naime, nekoć bila supruga zvijezde "Spasilačke službe" Jeremyja Jacksona. Nažalost, od plavokose ljepotice za kojom su uzdisali diljem svijeta na mnogobrojnim naslovnicama magazina postala je neprepoznatljiva prosjakinja koja preživljava na ulicama Los Angelesa.

Willison je od milijunašice pala na prosjački štap, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama. 

Foto: Profimedia

Američki paparazzi nedavno su ponovno uhvatili potpuno neprepoznatljivu bivšu ljepoticu koja kopa po smeću losangeleških ulica. Nakon što su neke od fotografija prošle godine dospjele u javnost, nekolicina njezinih bivših prijatelja pokrenula je akciju da je se makne s ulice, no u tome nisu uspjeli. Loni se navodno samo otuširala i najela u hotelu i ponovno se vratila prosjačenju na ulicama L.A.-a. Novinarima je rekla da više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mjesto za spavanje. Prethodno je otkrila kako se ne tušira po godinu dana jer je tako sigurna da je nitko neće silovati na ulici.

VIDEO Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a nedavno je proglašena – milijarderkom!

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
01:09 23.04.2021.

80% manekanka završi tako ili gore

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:00 21.04.2021.

Feminizam modernoga doba je lijepim ženama dao najveću slobodu ikada. Mogu skakati s jednog muškarca na drugoga, rastajati se 1000 puta jer im niti jedan nije dovoljno dobar... Uvijek žele zabavu i jeftine užitke, a onda prije ili kasnije pređe određene godine, prestane biti "slatka curica", bogataši se okrenu mlađima... a one i dalje ne žele postati odrasle; drogica, visoki životni standard, ne ulažu novce u budućnost, troše glavnicu, ne plaćaju porez.... na kraju banka i država dođu po svoje i ostade žena bez ičega, a sada neće doći princ na bijelom konju da je vrati na prijestolje princeze jer neće nitko babu na poziciji princeze kraljevstva.

ZA
za87nik
09:13 21.04.2021.

Koji naslv , izgleda da oba na slici i ovaj tko piše članak imaju isti mozak ili ništa u glavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije