Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolege u nevjerici

Tužna vijest! Od srčanog udara preminula zvijezda omiljene humoristične serije

Foto: SAM MIRCOVICH/REUTERS/PIXSELl
1/2
02.12.2019.
u 11:19

Newyorška glumica igrala je sluškinju Rosario Salazar u 68 epizoda toga sitcoma, od 1999. do 2006. Od nje se na društvenim mrežama danas opraštaju ostale zvijezde serije Debra Messing, Megan Mullally i Sean Hayes.

Američka glumica Shelley Morrison, najpoznatija po ulozi sobarice Rosario u televizijskoj komediji Will i Grace, umrla je u 83. godini. Njujorška glumica igrala je sluškinju Rosario Salazar u 68 epizoda toga sitcoma, od 1999. do 2006.

Njezin lik ilegalne useljenice iz Salvadora trebao se pojaviti u samo jednoj epizodi, ali je postala toliko popularna da su je producenti odlučili ostaviti mnogo dulje.

Umrla je od srčanog udara u bolnici u Los Angelesu, objavio je glumičin publicist. Od nje se na društvenim mrežama danas opraštaju ostale zvijezde serije Debra Messing, Megan Mullally i Sean Hayes.  

Foto: Youtube/Screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:01 02.12.2019.

umrla sa 83 i kolege su u nevjerici??

DD
dobar.d
13:45 02.12.2019.

To je nama žuta štampa dala, fotografija koja sugerira da je umrla jedna od dvije mlade glumice u sredini fotografije, a kad klikneš na članak skužiš da se radi o ženi koju na prvu niti ne primjetiš na fotki...

ME
Mesko
12:00 02.12.2019.

I to je vijest za nas. Ma dajte molim vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije