Naslovnica Showbiz Zvijezde

Turski Brad Pitt u borbi protiv ljubavne klevete

Kıvanç Tatlıtuğ, 27-godišnji bivši maneken i košarkaš, u Turskoj prozvan Bradom Pittom Bliskog istoka, bio je glavni uzrok razvoda glumačke partnerice Songül Öden.
14. studenoga 2010. u 18:10 1 komentara 760 prikaza
Ezel (1)
Foto: VL
Pogledajte galeriju 1/6

Iza kamera turskih serija, koje su opsjele programe domaćih televizija, redovito se odvija veća sapunica od one koju vide njihovi gledatelji. Na setu “1001 noći” zaljubili su se i vjenčali Bergüzar Korel i Halit Ergenç, na snimanju “Ezela” pričalo se da je glavni glumac Kenan İmirzalıoğlu zaveo Cansu Dere, što su oboje demantirali, a najveća drama zadesila je protagoniste serije “Gümüs”, koju od danas prikazuje Nova TV.

Kıvanç Tatlıtuğ, 27-godišnji bivši maneken i košarkaš, u Turskoj prozvan Bradom Pittom Bliskog istoka, bio je glavni uzrok razvoda glumačke partnerice Songül Öden. Ljubomorni muž optužio ju je da ga vara s Tatlıtuğom. Ona se branila da to nije istina, no njihov brak uskoro se raspao. Na kraju se ispostavilo da je suprug ipak pogriješio.

– Teško je živjeti s takvim povećalom nad vašim životom, no ono najgore je kad nečija kleveta, izmišljotina, uništi nečiji život. Ljudi ponekad brkaju nas glumce s likovima koje glumimo – izjavio je svojedobno Kıvanç, koji bježi od imidža zavodnika i smatra se običnim dečkom koji voli sam sebe, što mu daje samopouzdanje. Glumac je nedavno na turskoj televiziji otkrio i povezanost s nama bliskim prostorima.

– Još istražujem svoje korijene, koji sežu do balkanskih područja, točnije do Bosne!

Elipso

  • mare0801:

    baš sam pomislila za njega kako ne izgleda kao Turčin,kao i mnogi drugi u tim serijama,kad ono Bosanac.