Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRVENI TEPIH

Trudnoća je u modi i nosi se ravnopravno mršavosti

kirsten dunst
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
16.06.2016.
u 08:00

Kraljice tepiha Jessica Chastain u kreaciji Prabala Gurunga, Kirsten Dunst u čipki i s rinčicama od svježih orhideja, slatka Christina Ricci i senzualna Tilda Swinton u odijelu Haidera Ackermanna

Svaki crveni tepih sjajna je prilika za samopromociju osobito sada pred ljeto kada do izražaja dolazi i fizička sprema glumica. A ako je k tome u pitanju crveni tepih dodjele modnih nagrada, utrka za što boljim odjevnim komadom u kojem će zasjati pred objektivom fotoaparata je još žešća. Upravo tako – goluždravo, seksi i odjevno vatreno bilo je na dodjeli modnih nagrada CFDA u New Yorku.

Što se tiče nagrađenih, Beyoncé je dobila nagradu za modnu ikonu godine, najboljim dizajnerom za žene proglašen je Marc Jacobs, a Davidu Bowieju posmrtno je dodijeljena počasna nagrada za njegov neprocjenjiv doprinos i utjecaj na modu. A na crvenom tepihu modnu pobjedu odnijele su već spomenute - glumice. Sigurno najzanimljivija bila je trudna Olivia Wilde koja je za tu večer izabrala hrabru usku haljinu s okruglim izrezima koji dodatno naglašavaju njen trbuh.

Uvijek muškobanjasto senzualna ali savršeno usklađena bila je Tilda Swinton u hlačama Haidera Ackermanna. Pomno dotjerana Kirsten Dunst zablistalaje u koktel haljini boje leda, ali modnu kritiku oduševila je rinčicama izrađenim od svježih orhideja. Već uobičajeno ženstvena Jessica Chastain blistala je u kreaciji Prabala Gurunga, a Jennifer Hudson u dvobojnoj dramatičnoj haljini koju je za nastup te večeri zamijenila kombinezonom ukrašenim s milijun swarovski kristala.   

>> Ovo je razlog zašto komarci ne napadaju anđelice Victoria`s Secreta

>> Što dublji dekolte i prorez na haljini

Ključne riječi

Komentara 4

RO
robertbruckner
13:26 17.06.2016.

Kod koga je trudnoca u modi osim muslimana??????

AB
abdulah
01:23 17.06.2016.

naravno da je u modi,i nema veze skim hahaha

SA
samoborka
20:48 16.06.2016.

Koji naslov. Bacite se s mosta. Odmah. Tko god je odgovoran za ovako gl u p naslov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije