Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u utorak

Trudna zaručnica košarkaša Kasuna kćer će nazvati Sade

'rakela_nnn_sce-201111'
Foto: ''
1/3
20.11.2011.
u 23:00

Sadeino ime znači da čast osigurava krunu što je Mariju Kasunu i Raquel razlog više da im prvo dijete dobije to ime

Koncerte pjevačice Sade njeni obožavatelji vole opisati riječju čarobno, a takvo iskustvo s nestrpljenjem iščekuje i hrvatska publika koja će glazbenu čaroliju u izvedbi britanske pjevačice rođene u Nigeriji doživjeti u utorak u Areni.

Prvi put s njom uživo

Čim su se karte pojavile u prodaji, među prvim kupcima bili su košarkaš Zagreba Mario Kasun i njegova trudna zaručnica Raquel Exposito, kojoj slobodno možemo dodijeliti titulu Sadeine obožavateljice od malih nogu jer kada je sa samo devet godina prvi put čula njenu glazbu, ostala je očarana melankoličnim Sadeinim glasom.

– Bila sam klinka od devet, možda deset godina kada sam čula njenu pjesmu "Smooth Operator" i od tada sam zaražena njenim glasom u kojem je zbilja nešto posebno jer slušajući je imam dojam kao da me vodi na neka posebna mjesta – kazala nam je Raquel ne skrivajući uzbuđenje što će omiljenu pjevačicu prvi put slušati uživo. Jedinu priliku da ode na njen koncert imala je dok je boravila u Americi, no kada je odlučila kupiti kartu, Sade je objavila da otkazuje turneju zbog odluke da ode privremeno u mirovinu. Sadeine pjesme uvijek su joj poslužile kao melem u životnim razdobljima kada joj se činilo da je sve crno. Upravo zbog toga lijepa Španjolka odlučila je da će svoju kćer nazvati Sade.

– Zbog toga što je jedinstvena znala sam da bi to ime bilo idealno za moju kćer, a kada sam otkrila da njeno ime na nigerijskom znači da čast osigurava krunu, bila sam još sigurnija u svoju odluku – kaže Raquel.

Uz rakiju pjeva i Mišu

U prvoj godini veze s Marijem, dok je još igrao u njenoj rodnoj Španjolskoj, rekla mu je da joj je želja kćeri dati ime po najdražoj glazbenici što je košarkaš oduševljeno prihvatio.

– Kada sam doznala da ću roditi djevojčicu, Mario je odmah rekao: "Nazvat ćemo je Sade". Jako me dirnulo što se sjetio tog našeg davnog razgovora s početka veze i što mi je prepustio čast odabira imena za naše prvo dijete – raznježeno će Raquel. Najdraža Sadeina pjesma joj je "Kiss of Love" zbog savršene kombinacije glasa i glazbe, ali i zato što najbolje opisuje kako je Mario promijenio njen život. Od hrvatskih glazbenika srcu su joj prirasli TBF i Prljavo kazalište, a u šali kaže da uz malu pomoć rakije voli zapjevati i Mišine hitove.

Ključne riječi

Komentara 6

DE
denderi
06:59 21.11.2011.

zašto ne doda i dodatak ...Sade Mazo

ST
Stole1
00:52 21.11.2011.

Trebali bi je onda nazvat Folasade jer se dotična pjevačica zove Helen Folasade Adu, a Sade joj je očito, uz ime grupe, nadimak Imena luda nalaze se svuda...

OB
-obrisani-
01:51 21.11.2011.

Sade Ilinikade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije