Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100 godina ski klub zagreb

Trudna Janica dobro raspoložena na svečanom domjenku

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
05.11.2018.
u 22:26

Najbolja hrvatska sportašica svih vremena prve je skijaške korake s bratom Ivicom i tatom Antom napravila u ovom klubu, a o tome je s ponosom pričala okupljenima.

Janica Kostelić (36) sudjelovala je večeras u svečanom programu povodom 100 godina Ski kluba Zagreb i domjenku koji je održan u zagrebačkoj Laubi. Najbolja hrvatska sportašica svih vremena prve je skijaške korake s bratom Ivicom i tatom Antom napravila u ovom klubu, a o tome je s ponosom pričala okupljenima. 

Podsjetimo, državna tajnica Središnjeg ureda za sport nedavno je objavila da je trudna, a još uvijek nije poznato tko je otac njenog djeteta. Od objave trudnoće povukla se iz javnosti pa je i večerašnja proslava bila rijetka prilika da je vidimo. 

Pogledajte video: Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda


 
Ključne riječi

Komentara 12

BI
binki
06:26 06.11.2018.

A kaj je Janici trebala ta funkcija?,em je ne zna obavljat a sad svaka budala gura nos u njen privatni život.Bolje se zapitajte jel ono kaj skaće po dvorištu sigurno vaše?!!

DU
Deleted user
07:59 06.11.2018.

Glavno da onaj tko treba znati tko je otac zna! Ima babaca koji bi htjeli biti svakom loncu poklopac.

LA
Laura Anny
06:04 06.11.2018.

Pa najvaznije je da oca djeteta nije nasla preko interneta ili preko preko svecenika, obuzdajte svoju daroznalost, ona zna zasto zivi tako ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije