tenisačica slomljenog srca

Trogodišnje zaruke raskinuo telefonskim pozivom. Mislila je da se šali

Caroline Wozniacki
Foto: Twitter
1/10
28.05.2014.
u 21:14

Golfer Rory McIlroy trogodišnje zaruke s tenisačicom Caroline Wozniacki prekinuo je kratkim telefonskim pozivom

Golfer Rory McIlroy trogodišnje zaruke s tenisačicom Caroline Wozniacki prekinuo je kratkim telefonskim pozivom. Iako je u priopćenju poslanom medijima 25-godišnji Irac tvrdio kako je prekid bio obostran, priča koja je dospjela u javnost baca novo svjetlo na iznenadni prekid sportskog para.

- Posljednji put kad je nazvao, manje od dana kad joj je rekao koliko je voli, razgovor je trajao tri minute, a ona je mislila da je sve šala - pišu britanski mediji.

Glasine je potvrdio i novinar New York Timesa Christopher Clarey.

- Danas sam na Roland Garrosu čuo da je Rory McIlroy zaruke s Caroline Wozniacki prekinuo putem telefona. Teško mi je to shvatiti - napisao je Clarey na Twitteru.

Wozniacki je u utorak završila nastup na francuskom Grand Slamu, nakon poraza u prvom kolu. McIlroy, s druge strane, niže uspjehe, upravo osvojivši prvenstvo BMW PGA.

Golfer je zaruke navodno raskinuo jer se nije mogao dovoljno koncentrirati na karijeru.

>>Poznatu tenisačicu zaručnik ostavio pred vjenčanje

Komentara 1

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
22:30 30.05.2014.

Ajme drame, sto je afera linic prema ovom!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije