Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŽALE PROJEKT #JA ČITAM

Tri poznate mame očekuju ukupno petero djece

Nevena Rendeli, Mirna Medaković, Vanda Winter
Foto: Instagram
1/4
21.02.2017.
u 11:21

Nevena i glumica Mirna Medaković Stepinac rodit će blizance, a glumica i pjevačica Vanda Winter ovog će proljeća roditi svoje prvo dijete, kojeg čeka sa suprugom Ivanom Parlovom.

Posljednjih mjeseci nekoliko je poznatih Hrvatica objavilo svoje trudnoće. Tri od njih danas su se našle u Knjižnici Augusta Cesarca u Zagrebu kako bi dale podršku projektu poticanja djece na čitanje.

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović na svom je Instagram profilu objavila fotografiju s ovog druženja, a zanimljivo je kako tri buduće mame na ovoj fotografiji čekaju ukupno petero djece.

Nevena i glumica Mirna Medaković Stepinac rodit će blizance, a glumica i pjevačica Vanda Winter ovog će proljeća roditi svoje prvo dijete, kojeg čeka sa suprugom Ivanom Parlovom.

- Trudnice united! Možda smo natečene ali volimo čitati - napisala je Nevena uz fotografiju na Instagramu.

>>Sretne vijesti Nevene Rendeli Vejzović: Trudna sam

>>Vanda Winter na proljeće će roditi prvo dijete

Komentara 1

Avatar fredi
fredi
23:15 22.02.2017.

"Vanda Winter ovog će proljeća roditi svoje prvo dijete, kojeg čeka sa suprugom Ivanom Parlovom." Pa vi u Vl-u ste totalno prolupali, kojeg je to roda imenica dijete, muškog? Svašta. Odoh s ovog portala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije