Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko želi biti milijunaš?

Tri pitanja dijelila su ga od milijuna, evo na kojem je pitanju Pavao 'pao'

Foto: HRT
1/3
12.12.2019.
u 21:21

Samo su tri pitanja dijelila Pavla od milijuna, ali nažalost kući je otišao s 32 tisuće kuna.

Večerašnje izdanje kviza "Tko želi biti milijunaš" otvorio je Pavao Barić i to na 13. pitanju na kojem je stao u prošloj emisiji.
Na pitanju za 250 tisuća kuna dobio je pitanje kojem se ovaj student iz Ivanić grada nije nadao i odlučio je zamoliti pomoć publike.

Pitanje je glasilo: Koji se metal ušuljao u srce vitamina B12? Pavao je imao ponuđene odgovore krom, nikal, kobalt i cink, a kako nije bio  siguran odlučio je potražiti pomoć publike koja je s čak 62 posto ponudila cink kao točan odgovor.

Pavao je odlučio poslušati publiku i odgovorio je cink, ali točan odgovor je bio kobalt. Samo su tri pitanja dijelila Pavla od milijuna, ali nažalost kući je otišao s 32 tisuće kuna.

Domagoj Njegova bio je jedan od uspješnijih natjecatelja večeras i sirena je prekinula emisiju u trenutku kada je bio na 12. pitanju, tako da  možda bude imao više sreće sljedeći tjedan i možda bude uspješniji od Pavla i dođe do milijunskog pitanja. 

Komentara 1

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:40 12.12.2019.

Imao je dobrog komada za pratnju👦😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije