Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Tri godine nakon vjenčanja: Supruga Matea Kovačića najnovijim potezom iznenadila 380 tisuća pratitelja

Foto: Instagram
1/11
10.02.2021.
u 13:28

Još nedavno hvalila se idiličnim fotografijama s Alpa, na kojima je stajalo ime Izabel Andrijanić

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, najnovijim je potezom iznenadila mnogobrojne pratitelje na Instagramu. Naime, Izabel se odrekla djevojačkog prezimena na toj društvenoj mreži i umjesto Izabel Andrijanić stavila samo Izabel Kovačić, dok joj je ime profila, koji trenutačno prati gotovo 380 tisuća pratitelja, "izakova".

Foto: reuters

Mnoge je iznenadio ovaj potez s obzirom na to da se Izabel udala za Matea prije više od tri godine, a tek se sada odlučila na ovu promjenu. Još nedavno hvalila se idiličnim fotografijama iz Alpa na kojima je stajalo ime Izabel Andrijanić.

Foto: reuters

Inače, supružnici Kovačić sa sinom Ivanom žive u Londonu, gdje Mateo igra za nogometni klub Chelsea. Sredinom lipnja prošle godine Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije jedanaest godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno ''da'' Mateo i Izabel su se i upoznali. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac bio je ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Nakon potresa koji je pogodio Zagreb, Kovačići su iz Londona stigli u našu metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:43 11.02.2021.

Mislim da je za Nobelovu nagradu.

YU
YugoGVXnostalgiCharger
08:06 11.02.2021.

Vijest dana. Internet gori. Brutalna informacija. Exluzivno i explozivno. Oduševila sve i svih. Nastavi niz.

DM
drazen.muhvic
12:55 11.02.2021.

U članku ste zaboravili napomenuti kako su se upoznali u crkvi u kojoj je on bio ministrant, a ona pjevala u crkvenom zboru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije