Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA MILENA

Tri desetljeća mlađa supruga Frane Lasića pokazala njihovog sinčića nekoliko dana nakon poroda

Milena Lasić
Foto: Instagram
1/6
16.12.2020.
u 15:32

Milena je Franina četvrta supruga, a njihova prinova je prvo Milenino prvo dijete dok Frano iz prijašnjih brakova ima sinove Janka i Luku te kćer Linu.

Milena Lasić (26), supruga glumca i pjevača Frane Lasića (66), rodila 29. studenog, a na Instagramu je objavila prvu fotografiju njihovog sinčića kojem još nisu otkrili ime.

Gospođa Lasić drži bebu u naručju, a pokraj fotografije samo je objavila emotikon srca i anđela.

Milena je Franina četvrta supruga, a njihova prinova je prvo Milenino prvo dijete dok Frano iz prijašnjih brakova ima sinove Janka i Luku te kćer Linu. 

Foto: Instagram screenshot

Glumac i umjetnica vjenčali su se u listopadu 2015. godine nakon tri godine veze, a na njihovom vjenčanju goste je pjesmom zabavljao i sam Frano.  Ubrzo nakon vjenčanja prepustio je Mileni da vodi brigu o njegovim glazbenim angažmanima, a Frano je najveća podrška svojoj supruzi u njezinom umjetničkom stvaralaštvu. Iza Frane su tri braka, a prvi brak sklopio je Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka i bivši supružnici su nakon razvoda ostali prijatelji.

Drugi put se oženio s Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri tjedna. Treća supruga mu je bila Živa Stupnik s kojom je dobio dvoje djece; Luku i Linu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije