Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Legendarni Čola i Crvena jabuka na spektakularnom dočeku Nove godine u Sarajevu, na otvorenom

Zdravko Čolić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/2
PR
Autor
PR članak
21.12.2017.
u 11:12

Svi koncerti bit će održani na najboljim lokacijama u centru Sarajeva, uz dobru organizaciju, vrhunsku pripremu, gurmanske specijalitete, vrhunski smještaj i sve popratne sadržaje koji će gostima uljepšati boravak.

Dlanom od dlan, a godina je prošla od nezaboravnog novogodišnjeg koncerta Dine Merlina, i već je sve spremno za novi spektakl koji pomiče granice te lansira Sarajevo među sve poželjnije europske destinacije za novogodišnje praznike! Ove godine, Grad Sarajevo, na čelu s gradonačelnikom Abdulahom Skakom, u suradnji s gradskim općinama, Kantonom i Turističkom zajednicom KS, organizira doček Nove godine na otvorenom tijekom triju prazničnih noći – kakav regija do sada nije vidjela.

Spektakl će biti i kulminacija najuspješnije turističke godine za Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu u posljednjih četvrt stoljeća te najava nastavka turističke ekspanzije koja postaje motor ukupnog ekonomskog progresa glavnog grada, države i cijele regije koja sustiže europske standarde. Proslava će početi u noći 30. prosinca nastupom mladih virtuoza Muzikarta, uz plesne ritmove, u samom centru grada. Potom će, u novogodišnjoj noći centralnu binu i cijeli Trg BiH do usijanja dovesti kralj pop-muzike s ovih prostora Zdravko Čolić. Zvijezda koja sja desetljećima i koju vole sve generacije s ovih prostora, na spektakularan način iznova se vraća svom Sarajevu, pripremajući za Novu godinu jedan od najvećih koncerata u svojoj bogatoj karijeri.

No, tu neće biti kraj. Sljedeću noć, 1. siječnja 2018., bit će održan i koncert kultne sarajevske grupe Crvena jabuka. Svi koncerti bit će održani na najboljim lokacijama u samom centru Sarajeva, uz dobru organizaciju, vrhunsku pripremu, gurmanske specijalitete, vrhunski smještaj i sve popratne sadržaje koji će gostima uljepšati boravak. Koncerte na otvorenom, uz nezaboravne zabave u ugostiteljskim objektima, prati i niz tradicionalnih događaja poput Sarajevo Holiday Marketa, a koji dodatno oplemenjuje prazničnu atmosferu u gradu. Sarajevo, nakon najbolje organizirane Zimske olimpijade, na ovaj način pokazuje da nije zaboravilo organizirati velike događaje na europskom nivou i široko otvorenih ruku ugostiti stotine tisuća turista iz cijelog svijeta. Sudeći prema velikom interesu iz regije, Europe, ali i cijele Bosne i Hercegovine, očekuje se veliki broj posjetitelja.

Turističke agencije iz Zagreba, Beograda i drugih gradova nude specijalne aranžmane za dolazak na sarajevsku čaroliju, pa organizatori s pravom očekuju da će ovaj događaj biti dostojan titule sve poželjnije europske novogodišnje destinacije.

Želite prijaviti greške?