Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sprema se i za novu sezonu

Trener iz 'Života na vagi' ponosno objavio da sa suprugom čeka treće dijete: 'Lažu fotografije…'

Foto: Instagram
1/7
26.08.2021.
u 16:48

Sreću nije mogao sakriti ni od svojih pratitelja na društvenim mrežama kada je objavio zajedničku fotografiju sa suprugom te dvjema kćerima Lindom (7) i Lorenom (5) u čijem je opisu i otkrio sretnu vijest.

Zagrebački kineziolog Edin Mehmedović (39) i jedan od trenera u showu 'Život na vagi' sa suprugom Petrom (36) čeka treće dijete. Sreću nije mogao sakriti ni od svojih pratitelja na društvenim mrežama kada je objavio zajedničku fotografiju sa suprugom te dvjema kćerima Lindom (7) i Lorenom (5) u čijem je opisu i otkrio sretnu vijest. 

- Lažu fotografije… ima nas više nego što se čini na prvu, samo su se neki sakrili! Ljetni praznici se bliže kraju, polako se treba pripremiti za novu sezonu. Vrijeme je za povratak u rutinu, obaveze i svakodnevicu. Tko se tome još veseli, osim roditelja sa malom djecom? - napisao je Edo ispod fotke.

Foto: Instagram

U samo sat vremena Edinu je objavu lajkalo preko dvije tisuće pratitelja, a mnogi od njih su mu u komentarima čestitali na prinovi.

"Divna obitelj, čestitam vam na novom članu", "Čestitke gospodine", glasili su komentari.

Podsjetimo, Edin se početkom srpnja s obitelji vratio s odmora koji je proveo putujući kamperom po obali.

VIDEO>>Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije