Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perwoll Fashion.hr

Trend - ili dugi rukavi ili kostim koji otkriva sve!

'06.06.2013., Zagreb - Ella Dvornik u kupacem kostimu dizajnera Zorana Aragovica. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
1/4
09.06.2013.
u 11:00

Predstavljamo nove modele kupaćih kostima domaćih dizajnera koje ćemo vidjeti na Perwoll Fashion.hr-u

– Dizajnirala sam kupaće kostime od crne tkanine u kombinaciji s dijelovima prozirnoga tila, toliko prozirnog da se izdaleka čini kao da je tijelo golo! – kaže nam Martina Felja, dizajnerica koja će iznova svoje modele pokazati na bolskoj plaži Zlatni rat na Hvaru, gdje u srijedu počinje "Perwoll Fashion.hr cruise collection".

Jednodijelno je hit

Zajedno sa Zoranom Aragovićem i Aleksandrom Žarevcem ekskluzivno za Večernji Felja nam je pokazala modele koji će ovo ljeto biti hit na plažama.

Jednodijelni kostimi Martine Felje manje su "komercijalni" dio kolekcije s kojom ovaj put ide u Bol, gdje će pokazati seriju dnevnih i večernjih haljina čiji su lajtmotiv printevi koje je sama naslikala. Dugi, lagani svileni modeli puni su cvjetnih, veselih motiva.

Zoran Aragović odavno je stvorio prepoznatljiv dizajnerski rukopis miksanjem koloristički jakih dezena. Aragović jednostavne nosive modele smatra modnim zakonom ljeta!

Kod njega je za ljeto 2013. naglašen dezen: spaja pruge i točkice na jednom modelu. Uz dnevne pamučne haljinice i večernje duge haljine ili suknje, Aragović je dizajnirao i modele kupaćih kostima.

– Čak i nisam razmišljao jesu li za plažu ili ne jer se za večer mogu nadopuniti maksi suknjom ili čak samo pareom – kaže nam. Tu je i "badić" s dugim rukavima koji će biti zanimljivo nositi s vrućim hlačicama. Svi su kostimi jednodijelni, a Aragović na njima voli izreze koji pokazuju kožu... Tu su i ukrasi s nitnama. Trendi detalj.

– Kad kažemo ljeto, mislimo na plažu – kaže Aleksandar Žarevac, pa je za "Perwoll Fashion.hr cruise collection" kreirao isključivo badekostime.

Zavodite na plaži

Nakon prošlogodišnjih retrokostima s gaćicama povišena struka, djevojkama sada nudi kostime kojima danju zavode na plaži, a koji navečer uz suknju postaju modelom za party.

Žarevac je ozbiljan dizajner, pa su tu i modeli s mobilnim dijelom koji se na razne načine omata oko tijela dajući dobre modne oblike.Kod njega i dečki u kupaćim gaćicama mogu navečer van dodaju li košulju, jer su kreirane poput užih hlačica i lijepo izgledaju u večernjoj verziji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije