Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema im kraja

Treći muškarac optužuje Travoltu za seksualno zlostavljanje

'John Travolta joins Bombardier as a business aircraft ambassador during a press conference introducing their newest planes held at Hangar 25 at Burbank Airport Photo: Press Association/Pixsell'
'Tammie ArroyoPress Association/P'
11.05.2012.
u 09:57

Čileanac Fabian Zanzi tvrdi da ga je slavni glumac prisiljavao na seks 2009. dok je radio na cruiseru Caribbean Royal

Ne piše se dobro Johnu Travolti. Nakon što su dva muškarca nedavno optužila slavnog glumca za seksualno zlostavljanje, javno je progovorila i treća osoba o neugodnom susretu s pohotnim Travoltom. Naime, Čileanac Fabian Zanzi ispričao je američkim medijima da ga je Travolta 2009. nagovarao na seks dok je radio na cruiseru Caribbean Royal.

Zanzi je na cruiseru bio zadušen za VIP goste. Prva je osoba koja je javnosti otkrila svoj svoj identitet, ostala dva muškarca koja tuže glumca za dva milijuna dolara odštete taje svoja imena. Čileanac je ispričao kako mu je glumac nudio 12 tisuća dolara za seksualni odnos, a pred njim se pojavio potpuno gol.

– Zagrlio me i tražio da ga izmasiram, kaže Zanzi koji je također podnio tužbu protiv Travolte.

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
10:56 11.05.2012.

M.J. mrtav pa moraju naci drugu zrtvu...

MO
moroder
10:58 11.05.2012.

E moj Đontra, i ti u turoperatore ...

Avatar blackula9
blackula9
11:06 11.05.2012.

još da i Tom Kruz izađe iz klozeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije