Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA SE I SPOL

Treća sreća? Zoran Mamić i atraktivna Srpkinja čekaju dijete

Zoran mamić i Senka Mandić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/3
15.12.2019.
u 13:07

Budući roditelji upoznali su se u Dubaiju, gdje je Senka donedavno radila u jednom restoranu na recepciji. Par je u vezi barem pola godine. Atraktivna Senka Mamiću često pravi društvo na tribinama.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić u travnju iduće godine postat će otac po treći put. Kako doznaje RTL, njegova nova odabranica, atraktivna Srpkinja Senka Mandić rodit će djevojčicu. Njoj će to biti prvo dijete, dok mamić iz braka s Vanjom Horvat ima dvoje djece - sina Brunu i kćer Ninu, koja mu je nedavno podarila unuku. 

Budući roditelji upoznali su se u Dubaiju, gdje je Senka donedavno radila u jednom francuskom restoranu na recepciji. Par je u vezi više od pola godine. Atraktivna Senka Mamiću često pravi društvo na tribinama. U srpnju su bili zajedno u svečanoj loži na Maksimiru, a prije toga u svibnju zajedno su gledali još jednu utakmicu Dinama kad su ih prvi put fotografirali zajedno.

Nakon propasti braka s Vanjom Horvat Mamić je bio u braku s Anom Šikić, a prije Senke bio je u vezi sa šibenskom manekenkom Anticom Filipović Grčić, te Darijom Crnjaković. hoće li atraktivna Senka postati treća gospođa Mamić, ostaje da se vidi. 

 

Ključne riječi

Komentara 29

GL
glištun
14:40 15.12.2019.

Od Vardara pa do Triglava....😆👍

PO
pozornik66
14:24 15.12.2019.

Može se napisat i Senka Mandić i Hrvat čekanu dite

SX
sudbina x
13:48 15.12.2019.

Nemojte se iznenaditi ako Zoki odseli u Srbiju ona ne izručuje svoje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije