Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije zadovoljna

'Trebala bih povećati grudi. Izgledaju kao ugrizi komaraca'

demi lovato
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
23.12.2013.
u 20:03

Na upit koja bi se poznata osoba trebala operirati, američka pjevačica Demi Lovato entuzijastično je otkrila kako bi to bila ona

Američka pjevačica Demi Lovato priznala je da razmišlja otići pod nož. Na upit koja bi se poznata osoba trebala operirati, entuzijastično je otkrila kako bi to bila ona.

- Ja bih trebala na operaciju. Trebala bih povećati grudi. Izgledaju kao ugrizi komaraca - rekla je Demi.

Bez obzira je li riječ o šali ili ne, ovo je prvi put da pjevačica priča o svom tijelu na ovaj način. Bivša Disneyeva zvijezda posljednjih je mjeseci iskreno progovorila o borbi s bipolarnim poremećajem, bulimijom i rezanjem.

>>Nisam mogla preživjeti bez kokaina ni pola sata

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar korisnica
korisnica
20:50 23.12.2013.

Znači, ženska ima problema sa kokainom, ovisnica, liječila se. Uz sve to imala problema sa bulimijom. Kako bi to stručno amerikanci rekli,she's pretty much messed up. No, na sve to, ona smatra da su ipak problem njezine cice, koje generalnoo na slikama izgledaju čisto ok. Zanimljivo. Zaebana je ta psiha i precepcija.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:58 24.12.2013.

Pa nije da su joj male sise problem, više bi bila visina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije