Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUŽI PETICIJA

Traži se zabrana filma u kojem glumi Andreja Pejić: 'To je napad na kršćanstvo'

Foto: Instagram
1/4
04.07.2020.
u 19:30

Premda se u promotivnim materijalima to ne navodi, Paris Jackson navodno igra Isusa, a Bella časnu sestru koja ima fetiš na njega i maskira se u časnu sestru kako bi izbjegla nasilnu trgovinu drogom.

Više od 260 tisuća ljudi potpisalo je peticiju u kojoj se traži zabrana filma "Habit" u kojem glavne uloge igraju manekenka Bella Thorne i Paris Jackson, kći kralja popa Michaela Jacksona, a u sporednoj ulozi je i transrodni model Andrea Pejić, piše Fox

Film koji je snimljen prije pandemije koronavirusa a trenutačno je u fazi postprodukcije zgrozio je dio američke javnosti zbog blasfemije. Premda se u promotivnim materijalima to ne navodi, Paris Jackson navodno igra Isusa, a Bella časnu sestru koja ima fetiš na njega i maskira se u časnu sestru kako bi izbjegla nasilnu trgovinu drogom. U peticiji stoji kako "žele probuditi ljude i upozoriti na protukršćansko smeće koje se širi i odobrava u društvu".

1/26

Zanimljivo je i da su film radile žene. Janell Shirtcliff je redateljica, a Suki Kaiser pisala je scenarij. 

Podsjetimo, Andreja Pejić rodila se u Tuzli kao Andrej Pejić. Prva je transrodna manekenka koja je potpisala ugovor s modnom agencijom Ford Models. Prvi put na svjetskoj pisti se prošetala za Jean Paul Gaultiera 2011., a nosila je i odjeću Marca Jacobsa, Rafa Simonsa, Paula Smitha i mnogih drugih. Andreju su modni agenti uočili kada je radila u McDonald'su u Melbourneu. Tamo sobitelji živi od 1999., a prije toga živjela je u izbjegličkom kampu u Srbiji.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Viktor999
Viktor999
20:53 04.07.2020.

Zanimljivo bi bilo vidjeti kako bi prošli autori i glumci toga smeća da je tema slučajno bila tzv. prorok-već bi krenula utrka sa bogatim nagradama za one koji bi im prvi glave poskidali🤐🤐🤐

KE
keckin37
08:31 05.07.2020.

Trbamo svi ici na demonstracije, da se film zabrani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije