Naslovnica Showbiz Zvijezde

Tragična smrt mladog DJ-a! U 32. godini preminuo Ivan Janjić

Janjić je bio jedan od začetnika WB zabava. Prošle subote imao je zakazanu gažu u beogradskom Domu omladine, ali na njoj se nije pojavio.
18. lipnja 2019. u 12:06 16 komentara 32195 prikaza
Foto: PR (Šabački ljetni festival)

Mladi beogradski DJ Ivan Janjić tragično je preminuo u 32. godini života. Vijest o smrti prenijeli su brojni srpski mediji, a potvrdili su je i članovi Ivanove obitelji.

'ciao maestro' Preminuo slavni redatelj: Zadnje dane proveo je sam u kolicima, okružen psima

– Dragi prijatelji, s velikom tugom i bolom u srcu obavještavamo vas da je Ivan Janjić tragično preminuo u svojoj trideset drugoj godini života. Trudit ćemo se da njegovu ljubav i posvećenost prema ideji WB organizacije nastavimo i u budućnosti, po njegovoj želji – stoji u objavi na njegovom Facebook profilu koju potpisuju članovi obitelji i bliski prijatelji.

Janjić je bio jedan od začetnika WB zabava, na koje je uglavnom dolazila LGBT populacija. Prošle subote imao je zakazanu gažu u beogradskom Domu omladine, ali na njoj se nije pojavio. Sprovod će se održati u srijedu 19. lipnja na Mirijevskom groblju. Točan uzrok smrti za sada nije poznat, no Kurir piše kako se dugo borio s depresijom, a odbijao je stručnu pomoć i koristio se alternativnim metodama.

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju

 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar Radagast
  Radagast:

  Vesti iz komšiluka...

 • Avatar kristina96
  kristina96:

  Počivao u miru! :(

 • Immanuell:

  Zlatni šut vjerojatno........ Nema goreg nego kad se mlad čovjek ne može izboriti s vlastitim demonima. Neka mu je laka zemlja. Počivao u miru Božjem.