Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdila obitelj

Tragična smrt mladog DJ-a! U 32. godini preminuo Ivan Janjić

Foto: PR (Šabački ljetni festival)
18.06.2019.
u 12:06

Janjić je bio jedan od začetnika WB zabava. Prošle subote imao je zakazanu gažu u beogradskom Domu omladine, ali na njoj se nije pojavio.

Mladi beogradski DJ Ivan Janjić tragično je preminuo u 32. godini života. Vijest o smrti prenijeli su brojni srpski mediji, a potvrdili su je i članovi Ivanove obitelji.

– Dragi prijatelji, s velikom tugom i bolom u srcu obavještavamo vas da je Ivan Janjić tragično preminuo u svojoj trideset drugoj godini života. Trudit ćemo se da njegovu ljubav i posvećenost prema ideji WB organizacije nastavimo i u budućnosti, po njegovoj želji – stoji u objavi na njegovom Facebook profilu koju potpisuju članovi obitelji i bliski prijatelji.

Janjić je bio jedan od začetnika WB zabava, na koje je uglavnom dolazila LGBT populacija. Prošle subote imao je zakazanu gažu u beogradskom Domu omladine, ali na njoj se nije pojavio. Sprovod će se održati u srijedu 19. lipnja na Mirijevskom groblju. Točan uzrok smrti za sada nije poznat, no Kurir piše kako se dugo borio s depresijom, a odbijao je stručnu pomoć i koristio se alternativnim metodama.

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju

 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Radagast
Radagast
12:41 18.06.2019.

Vesti iz komšiluka...

EL
elkomadante
12:52 18.06.2019.

overdose, ako sam dobro shvatio? djeco, recite drogi i politici ne

DU
Deleted user
12:52 18.06.2019.

Počivao u miru! :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije