Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORE JOJ SE ZA ŽIVOT

Tragedija u obitelji Britney Spears: Molite za našu bebu!

Maddie Spears
Foto: Instagram
1/4
06.02.2017.
u 17:54

Maddie je kći Britneyine sestre Jamie Lynn, koju je dobila sa samo 17 godina, u vezi s bivšim dečkom Caseyem Aldridgem. Danas je odgaja sa suprugom Jamiem Watsonom.

Nećakinja pjevačice Britney Spears, osmogodišnja Maddie u kritičnom je stanju nakon što je ovog vikenda ispala iz terenskog vozila, tijekom odlaska na lov u američkoj državi Louisiani. Premda je TMZ objavio kako je Maddie iz vozila upala u vodu, čini se kako to nije istina, premda je ozbiljno povrijeđena, i nekoliko je minuta bila u nesvijesti.

Maddie je kći Britneyine sestre Jamie Lynn, koju je dobila sa samo 17 godina, u vezi s bivšim dečkom Caseyem Aldridgem. Danas je odgaja sa suprugom Jamiem Watsonom.

- Sve što mogu reći je: molite za našu bebu Maddie - kazao je Jamie Spears, Britneyin i Jamie Lynnin otac i zamolio za privatnost.

Inače, Britney i Jamie Lynn su i prije s djecom odlazile u lov, a fotografije su objavljivale na društvenim mrežama. Tako je Britney krajem prosinca objavila sliku svojih sinova Seana Prestona and Jaydena Jamesa koji su s Maddie pozirali u maskirnim uniformama i obojanim licem, a ispod je napisala - "malo lova za praznike".

Foto: Instagram/Wanda Nara

Jamie Lynn proslavila se u seriji "Zoey 101", a zatim se počela baviti glazbom, te je izdala country album.

- Mislim da sam je odgojila uz potpunu iskrenost, ali i puno ljubavi. Ona je jako sretna i zadovoljna djevojčica i ništa više od toga roditelj ne može tražiti - kazala je Jamie Lynn lani za People.

Somewhere in a duck blind 💛💚

A photo posted by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on

>>Britney Spears (35) seksi fotkom pokazala da i dalje izgleda savršeno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije