Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno postala majka

Tragedija! Supruga nogometaša poginula pred očima muža

Foto: Instagram
1/3
13.09.2019.
u 00:30

Petara Cordero, djevojka igrača američkog nogometa Chrisa Smitha poginula je u tragičnoj nesreći njemu pred očima.

Djevojka igrača američkog nogometa Chrisa Smitha, Petara Cordero, poginula je u tragičnoj prometnoj nesreći samo nekoliko tjedana nakon što je na svijet donijela njihovu kćerkicu Haven Harris Smith, piše Metro.

Par se vozio Chrisovim automobilom kada im je odjednom puknula guma. Međutim, tada tek kreće niz nespretnih okolnosti.

Naime, automobil se počeo nekontrolirano okretati i zaustavio se pored ceste. Petara je odlučila, potpuno neozlijeđena izaći iz automobila i vidjeti što se dogodilo. Međutim, na nju je naletilo vozilo iz suprotnog smjera i usmrtilo ju pred očima vlastitog supruga.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla Hitna pomoć, ali Petari nije bilo spasa. Chris je prošao bez ozlijeda, a vozač koji je naletio na njegovu suprugu je priuznao da je bio pod utjecajem alkohola. Preminula Petara rodila je 27. kolovoza, a nogometaš je tim povodom objavio niz fotografija pohvalivši se na 'predivnom daru, kćerkici Haven Harris Smith'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije