Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o sebi i ženama

''Tračevi o meni kao zavodniku narušili su moj odnos sa Sanjom''

frane barbieri
pixsell
08.06.2010.
u 09:06

Uvijek šutljivi 40-godišnji Frane Barbieri progovorio je o svom odnosu s uskorom bivšom suprugom Sanjom Duggan.

- Nisam u vezi ni s jednom od djevojaka s kojima su me mediji posljednjih mjeseci povezivali. Neke od njih jedva i poznajem. S Vanjom Halilović sam u prijateljskim odnosima, kao i do sada. Nema razloga da ne budem prijatelj s kvalitetnom osobom kao što je ona - izjavio je 40-godišnji Frane Barbieri za časopis Extra.

Unatoč pričama o razvodu Frane je izjavio kako sa suprugom Sanjom Duggan ima izvrstan odnos, ali o njihovoj budućnosti nije se htio izjašnjavati.

- Sanja i ja smo u odličnim odnosima i tako će ostati. Mi smo prije svega roditelji kojima je dijete na prvom mjestu. Bili smo i ostat ćemo najbolji prijatelji - objasnio je plejboj koji sebe ne smatra nikakvim zavodnikom. Priče o njegovoj naklonosti lijepim ženama znale su narušiti i odnos sa suprugom.

- Priče da sam šarmer daleko su od istine. Ovdje odmah ispadnete šarmer i zavodnik ako ste pristojni. Takve priče, koje nemaju osnove, znale su narušiti moj odnos sa Sanjom - priznao je veliki ljubitelj jedrenja koji je 2009. proglašen najboljim kormilarom.

Za sve oni koji ne znaju čime se Frane Barbieri bavi u životu, on je to napokon otkrio:

- Već se godinama bavim investiranjem na burzi i venture capital investicijama.

Komentara 3

ZO
zoran112
12:29 08.06.2010.

koga briga?

KA
kakitaki33
14:15 08.06.2010.

zoran-barbieri nije bilo ko u hrvataskoj, heheheheehehehe

JM
ja-ma
23:15 10.07.2010.

\" S Vanjom Halilović sam u prijateljskim odnosima, kao i do sada. Nema razloga da ne budem prijatelj s kvalitetnom osobom kao što je ona - izjavio je 40-godišnji Frane Barbieri za časopis Extra.\" Ma bravo Frane!Ne znam samo štoo će na ovo reći tvoji prijatelji bračni par Ivanišević čiji je brak umalo propao zato što se u njega uplela tvoja \"kvalitetna\"prijateljica?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije