Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova modna ikona

Tračerica Blake Lively u seksi editorijalu za 'Marie Claire'

'Blake Lively Marie Claire UK Oct 2010'
''
04.09.2010.
u 16:56

Zanosna Blake u intervjuu se raspričala o svojoj novoj prijateljici, urednici američkog “Voguea” Anne Wintoure.

Ljepuškasta Blake Lively (23) najmlađa je, najzgodnija i najtraženija plavuša u Hollywoodu. Glumica koja se proslavila ulogom naivne pozitivke Serene Van der Woodsen u seriji “Tračerica” (Gossip Girl) nerijetko se pojavljuje na naslovnicama prestižnih modnih časopisa, a posljednji je u nizu seksi editorijal za listopadski broj francuskog magazina “Marie Claire”.

Zanosna Blake u intervjuu se raspričala o svojoj novoj prijateljici, urednici američkog “Voguea” Anne Wintoure. Hladna dama modnog svijeta odvela je mlađahnu glumicu na Chanelovu i Diorovu reviju te je upoznala s Karlom Lagerfeldom i Johnom Gallianom pošto je u jednom od razgovora o modnim kućama doznala kako Blake obožava spomenute dizajnere. Smiona Amerikanka vrlo je samouvjerena kad je moda posrijedi. 

– Oduvijek sam voljela modu. Zato nemam stilista. To je način izražavanja sebe – objašnjava Blake koja se navodno zasitila snimanja “Tračerice” i poželjela manje komercijalne filmske projekte. Osim što ima ukusa, za nju kažu i da je vrlo koketna.

Na nedavnom zajedničkom intervjuu sa svojim filmskim partnerom Benom Affleckom u povodu promocije njegova novog redateljskog projekta “The Town”, dugonoga Lively nije odoljela flertovati sa slavnim glumcem koji je i te kako sklon lijepim ženama. Inače, Blake je već tri godine u vezi s bivšim kolegom iz škole i sadašnjim partnerom u seriji “Tračerica” Pennom Badgleyem. Kad su ih pitali što vole raditi u slobodno vrijeme kad ne snimaju, B. Lively izjavila je: – Kuhamo i igramo se s mačkama!

Komentara 1

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
21:54 05.09.2010.

Amerikanosi samo štancaju super plavuše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije