Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća s drugim

Tošina Andrijana udaje se pet godina poslije njegove smrti

andrijana
Foto: Arhiva VL-a
1/3
29.01.2013.
u 11:52

Andrijana Budimir dvije godine je u vezi s ugostiteljem koji iza sebe ima brak i dvoje djece. Vezu s Andrijanom započeo je dok je još bio oženjen, otkriva izvor

Bivša rukometašica udaje se pet godina poslije smrti Toše Proeskog. Kako pišu makedonski mediji, Andrijana Budimir (32) prošle godine zaručila se s dečkom Johanom, ugostiteljem iz Skoplja. Trenutačno pripremaju vjenčanje. 

– Andrijana je sa svojim budućim mužem dvije godine u vezi. Zaručili su se u tajnosti. Johan iza sebe ima jedan brak i dvoje djece. Vezu s Andrijanom započeo je dok je još bio oženjen – otkrio je za Kurir izvor iz Makedonije. 

Andrijana je bila dugogodišnja djevojka pokojnog pjevača. Poslije njegove smrti povukla se iz medija, a nije bila ni na promociji pjesme koja je objavljena 25. siječnja, na dan njegova rođendana. Njezini prijatelji izostanak opravdavaju brojnim obavezama. 

– Svaki dan ima probe za novu sezonu emisije 'Ples sa zvijezdama'. Već odavno je poznato da nije u najboljim odnosima s obitelji pjevača te izbjegava posjećivati njegov grob kad ima mnogo medija i obožavatelja – govore njezini prijatelji. 

Andrijana na svojoj službenoj stranici još ima Tošine slike, a nedavno je izjavila da i dalje tuguje, ali u svoja četiri zida. S Proeskim je bila u vezi od 2001. do 2004. godine, a tri godine poslije, na njegov rođendan opet su obnovili vezu. Poslije njegove smrti morala je dokazivati da su bili u vezi. 

Toše je poginuo 16. listopada 2007. godine.

Ključne riječi

Komentara 9

DK
dkatica2
12:23 29.01.2013.

i pojdi pojdi za mene....

UD
udrimuski
12:59 29.01.2013.

A šta je trebala, čekat 50godina.

SR
srbujanovska
14:19 29.01.2013.

pa to je najnormalnije,zivot je ovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije