Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLIJE LEGENDE

Tony Cetinski u samome vrhu najemitiranijih izvođača u 2019. godini

Tony Cetinski
Foto: Boris Štajduhar
1/7
03.08.2020.
u 22:15

Hrvatska diskografska udruga, objavila je listu najemitiranijih izvođača u prošloj, 2019. godini. Tony Cetinski, tako se našao na drugom mjestu, odmah iza jedinstvenog i nikada prežaljenog Olivera Dragojevića, koji je na samome vrhu.

Novi tjedan za jednog od naših najuspješnijih glazbenika nije mogao bolje početi. Još jedna potvrda dosadašnjeg rada i iznimne karijere, stigla je na adresu Tonyja Cetinskog. Hrvatska diskografska udruga, objavila je listu najemitiranijih izvođača u prošloj, 2019. godini. Tony Cetinski, tako se našao na drugom mjestu, odmah iza jedinstvenog i nikada prežaljenog Olivera Dragojevića, koji je na samome vrhu.

Svoju sreću zbog spomenutog priznanja, kada su u pitanju najemitiraniji za prošlu godinu, Tony nije skrivao, 'Biti uz bok najvećem svih vremena Oliveru Dragojeviću, za mene je enormna čast, među najemitiranijim izvođačima u 2019. godini!  Eto, zašto ja uvijek govorim o svojoj publici i zahvaljujem. Čestitam naravno i ostalim kolegama poput Gibonnija, Parnog Valjka, Nine Badrić, Massima i ostalih.

'Hvala vam ljudi svima, ali i glazbenim urednicima, svih radijskih i televizijskih kuća.  Hvala vam od srca. Hvala i mojoj diskografskoj kući Hit Records. Velika je čast kada stigne, jedna ovakva službena potvrda, biti ni manje ni više odmah nakon najvećeg Olivera Dragojevića. Hvala vam 100 puta dnevno! #samoljubav #samopozitiva Voli Vas Tony'', istaknuo je

Da je ljubav publike i glazbenika uvijek bila nešto najvažnije u njegovoj karijeri, Tony nikada nije skrivao, a upravo kroz sve ove godine ta ista publika, bila mu je, jedan veliki vjetar u leđa za sve što je radio. Hit Records od srca čestita Tonyju Cetinskom na priznanju, te jedva čekamo vidjeti kakva nam je sve iznenađenja pripremio u mjesecima pred nama.

 

Komentara 3

Avatar Sokol
Sokol
11:06 08.08.2020.

Marko Perković Thompson i Škoro nisu u top 20 ?????????

SL
Slađana2706
22:46 05.08.2020.

@cinkvici odakle vam potreba da čitate tekstove o ljudima koje ne volite i koji vas ne interesuju? Zar stvarno nemate na šta drugo da potrošite vreme?! Naravno da se ne dopada svima neko ma koliko bio dobar ili najbolji. Ali zašto trošite vreme na takve ljude? Jel to samo mazohizam ili se osećate moćno i važno kad u svoj svojoj anonimnost pljunete nekoga? Recite Toniju da je gnjus direktno i javno sa imenom i prezimenom, ako to stvarno mislite o njemu. Toniju sve čestitke. On je najbolji i bez ikakvih zvaničnih lista, anketa i nagrada. Zato i frustrira sve neostvarene i iskompleksirane. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🏆🥇

CI
cinkvici
06:25 04.08.2020.

On je običan gnjus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije