Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert u Puli

Tony Cetinski u Puli održao kratki 'unplugged' koncert iznenađenja uoči velikog koncerta u pulskoj Areni

Tony Cetinski
Foto: Promo foto
1/7
10.08.2015.
u 11:13

Uoči velikog jubileja '25 godina s vama' u pulskoj Areni, Tony Cetinski iznenadio okupljene turiste na pulskom gradskom forumu

Tony Cetinski uvelike se priprema za svoj najemotivniji koncert u karijeri.

Sinoć je uoči predstojećeg koncerta u pulskoj Areni, koji će se održati u utorak 11.08. u prostorijama pulske Gradske vijećnice, upriličio druženje s predstavnicima sedme sile, ali i obožavateljima.

U ime grada Pule dočekao ga je gradonačelnik Boris Miletić. Za pet najsretnijih koji su putem njegove Facebook stranice osvojili pozivnicu za sinoćnje druženje to je bila idealna prilika da upoznaju svog omiljenog pjevača. Čarobni ambijent pulske Arene idealno je mjesto za proslavu ovog jubileja s kojim Tony Cetinski slavi 25 godina postojanja u samom estradnom vrhu.

Okružen svojom najvjernijom publikom i spreman za najemotivniji koncert u karijeri, rekao je da osjeća malu tremu jer je uvijek izazov pjevati pred domaćom publikom u Istri. Tony je sinoć sa svojim bendom priredio iznenađenje za sve okupljene na pulskom gradskom forumu gdje je održao kratki "unplugged" koncert koji je poslužio kao odlična uvertira za spektakl koji će se održati u utorak u Areni

Nekoliko stotina ljudi jako brzo je ispunilo gradski forum te je u jedan glas pjevalo Tonyjeve najveće hitove.

ULAZNICE

Ulaznica je ostalo još jako malo te ih možete kupiti na prodajnim mjestima Eventima ili na blagajni pulske Arene na dan koncerta. 

Za ovaj koncert se očekuje dolazak publike, osim iz Hrvatske, i iz Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije i Švicarske.

>>Bijelo dugme- 40 godina!

>>Vodimo vas na koncert Tonyja Cetinskog

Komentara 1

Avatar Peterančan
Peterančan
13:23 10.08.2015.

A kad bu održal koncert za stanovnike Remetinca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije