Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspjevani vinari

Tony Cetinski se s ocem i bratom bacio u proizvodnju vina

tony cetinski
Robert Anić/Pixsell
02.05.2010.
u 09:00

Obitelj Cetinski u četvrat je u Rovinju promovirala svoja crna i bijela vina. Njihov cabernat franco dobio je zlatnu medalju na Vinistri, a chardonnay srebro

Po uzoru na mnoge slavne osobe, među kojima je i pjevač Sting, i naša glazbena zvijezda Tony Cetinski odlučio se okušati kao vinar. – Svi u obitelji volimo dobru kapljicu i iz čiste ljubavi prema vinu tata Mirko je s Dankom Končarem kupio vinariju u Fernetićima u kojoj radimo svoja bijela i crna vina – pohvalio se Tony u četvrtak na predstavljanju vina Capo obitelji Cetinski u Rovinju. Istog dana njihov cabernet franc dobio je zlatnu medalju na Vinistri, a osvježavajući chardonnay je zaslužio srebro. Tony je u ovoj obiteljskoj manufakturi zadužen za promociju, brat Matteo se pobrinuo za vizualni izgled i sve marketiške stvari bile su povjerene u njegove ruke, dok je tata Mirko vrijedno obilazio vinograde.

Ključne riječi

Komentara 2

UM
umag
20:19 02.05.2010.

zaboravili ste ono najbitnije Končar daje lovu

FR
frabrne
22:50 02.05.2010.

nist ne kuzim, jedan promovira , drugi radi marketing, treci obilazi a tko onda radi u tom vinogradu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije