Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko finale

Tony Cetinski osvojio Porina za hit godine s pjesmom Kad žena zavoli

tony cetinski
Foto: davor puklavec/pixsell
1/7
16.05.2010.
u 00:42

Hvala mojoj publici koja mi je dodijelila Porina. Obećavam da ću joj se ubuduće više posvetiti nego nagradama - izjavio je Tony kojem je izmakao Porin za najbolji pop album.

- Da se struku pitalo, ja bih sada ovdje glumio fikus. Ovo je sve zahvaljujući mojoj dragoj publici i onim Arenama - zahvalio se sinoć Tony Cetinski svojim vjernim obožavateljima koji su mu priskrbili jedan ali vrijedan prestižni kipić za hit godine za pjesmu ‘Kad žena zavoli’ na velikom finalu 17. dodjele diskografske nagrade Porin u Biogradu. Svečanost je sinoć definitivno bila u znaku ekscentrične kraljice hrvatske glazbene scene Josipe Lisac. Osvojila je dva Porina u kategoriji za najbolju žensku vokalnu izvedu i za najbolji pop album ‘Živim po svom’.

Uvijek samo svoja

- Tako je lijepo što sam napravila novi album, a svo povjerenje dala Elvisu Staniću. Napravio je divan album i prekrasne pjesme. Zapravo je nagrada ona koja se već dešava, a to je da su pjesme već prihvaćene, a ljudi ih obožavaju - rekla nam je Josipa dodavši kako je očarana rukometašem Mirzom Džombom koji joj je uručio jedna od Porina.

- Moram vam priznati da sam njegov veliki fan. Ja ga jednostavno obožavam! - zaključila je hrvatska glazbena ikona uz koju je briljirala i Gabi Novak osvojivši ove godine čar četri Porina. Jednakim brojem mogu se pohvaliti Neno Belan i Fiumensi koji su sinoć, nakon osvojena tri, dobili još jedno priznanje i to za album godine ‘Tvornica snova’.

Vrhunac karijere

- Ovo je nemoguće, bio sam nominiran osam puta i dobio sam već osam Porina. Hvala vam svima. Ovo je vrhunac moje karijere - priznao je Belan uz kojeg je sinoć razloga za slavlje imala i pulska grupa Nola. Iako su imali najviše nominacija ove godine osvojili su samo Porin za pjesmu godine i zbog toga bili presretni kao da su osvojili sve nominacije. Porina za najbolju vokalnu izvedbu dobio je Marko Tolja za pjesmu ‘Sama si ti’ i iskreno priznao kako se uopće nije nadao pobjedi. Nagradu mu je uručila glumica Ana Vilenica od koje je ndavno izgubio u finalu showa ‘Zvijezde pjevaju’. Pokojni i nezaborbavni Dino Dvornik i ove je godine uz TBF nagarađen za svoju glazbenu genijalnost i to Porinom za najbolju vokalnu suradnju.

- Hvala ti Dino na svemu, na pjesmama koje inspiriraju i koje će inspirirati - odao je Mladen Badovinac još jednom počast svom preminulom splitskom kolegi. Upravo je njegovom pjemsom ‘Hipnotiziran’ otvoreno finale ovogodišnjeg Porina.

Komentara 3

BI
bizzwizz05
03:27 16.05.2010.

ljakse!

TA
Taplok
15:37 16.05.2010.

Tony je ZAKON!!! Apsolutno je zaslužio taj Porin. I druge je zaslužio, al očito može dobiti samo onaj za koji mi glasamo. BRAVO TONY!!!!!

DO
dopjas
11:09 16.05.2010.

Toni može zahvaliti svoju PR mašinariju i media servisu što je dobio najviše glasova za hit godine. Za takvu izlizanu i šabloziranu glazbu niti zaslužuje nagradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije