Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga i suze

Tony Cetinski objavio dirljivu snimku: Moj brat i moj kapetan

Tony Cetinski
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
02.08.2018.
u 21:54

Znam da ćete se sresti i napokon zajedno zapjevati, napisao je Cetinski na svom Facebook profilu uz snimku gdje Toše Proeski sjedi za klavijaturama i pjeva Oliverovu 'Magdalenu'

Svi u Hrvatskoj, a posebno oni koji su ga znali, tuguju za preminulom legendom Oliverom Dragojevićem. Pjevač Tony Cetinski (49) shrvan je nakon njegove smrti, što ga je podsjetilo na tragediju kada mu je poginuo jedan od najboljih prijatelja i kolega, Toše Proeski, pišu 24 sata.

- Teško je, ali znam da ćete se sresti i napokon zajedno zapjevati. Znam to bratko, znam to kapetane. Volim vas - napisao je Cetinski na svom Facebook profilu uz snimku gdje Toše sjedi za klavijaturama i pjeva Oliverovu 'Magdalenu'

- A sada ću vam zapjevati, jednu od meni najdražih pjesama najvećeg pjevača na ovim prostorima, pjesmu Magdalena od Olivera Dragojevića - rekao je Toše gdje se nalazi u restoranu u Hrvatskoj te pjeva turistima koji su se tamo našli na večeri.

- Što reći. Poznavao sam ga, imao je namjeru snimiti duet sa mnom. Ništa nije bilo dogovoreno, ali ja bih sigurno pristao. Jednom smo prilikom bili na zajedničkoj večeri i on je cijelo vrijeme bio povučen. Pitam ja njega, pa kako to da si tako pristojan, a Toše mi odgovori: 'Jednostavno sam takav' - izjavio je Oliver kada je Toše preminuo u prometnoj nesreći 2007. godine.

Komentara 7

DU
Deleted user
08:54 03.08.2018.

Kaj se taj pak javlja! Sada budu se svi nokogovići sa estradne scene šlepali za Oliverom! Ako vam je zaista prijatelj, pustite ga na miru! R.I.P.

AM
ante_maja
22:57 02.08.2018.

budalo

DU
Deleted user
22:28 02.08.2018.

Ti si se javio.Ti trebaš biti u zatvoru zbog gaženja pješaka i objesne vožnje.Kakav je pokojni bio kapetan?zato što je lovio ribu?ajde dosadni ste sa tim svojim kmečanjem,kapetane,kralju,legendo,kme kme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije