Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE VOICE

Tony Cetinski: Lani sam bio emotivniji, ove ću se godine morati obuzdati

05.11.2015., Zagreb - Na HRT-u odrzana je konferencija za medije na kojoj je najavljena druga sezona glazbenog showa The Voice - najljepsi glas Hrvatske.   Ivan Decak, Iva Sulentic, Tony Cetinski, Indira Levak, Ivan Vukusic, Jacques Houdek. Photo: Anto Ma
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
06.11.2015.
u 12:00

U Studiju 10 predstavljena druga sezona showa koja donosi puno novosti, no mentori su i ove godine isti: Indira, Ivan, Tony i Jacques

Sve je spremno za početak druge sezone The Voicea koja će na HRT-u startati 23. siječnja i trajat će do 23. travnja. Puno je novosti, ali mentori su isti – Indira Levak, Tony Cetinski, Jacques Houdek i Ivan Dečak. Oni su u Studiju 10 HRT-a i najavili novu sezonu, uz voditelje Ivana Vukušića i Ivu Šulentić, te urednika Aleksandra Kostadinova. Već je odabrano 76 natjecatelja, koji će se u 14 epizoda boriti za pobjedu na Voiceu i ekskluzivni ugovor s Universalom. Gledat ćemo pet emisija audicija, tri dvoboja u kojima će mentori preuzimati jedni drugima natjecatelje, dvije emisije nokauta u kojima je trenutačna eliminacija jednog od dvoje natjecatelja istog mentora, te četiri emisije uživo u kojima glasovima uz mentore sudjeluju i gledatelji i slušatelji HRT-a, a u polufinalu i finalu odluke donose samo glasovi korisnika HRT multimedijskih kanala, TV, radija, weba i aplikacija za android i IOS.

– Naučili smo puno u prvoj sezoni, i uvjeren sam da ćemo u ovoj biti još bolji. Ponosni smo što su mnogi od finalista već počeli graditi svoje karijere. Izdvojio bih svog natjecatelja Juru Brkljaču, koji je nedavno predstavio svoj prvi singl, za koji je sam napisao glazbu i tekst – kazao je član žirija Tony Cetinski koji je novinarima dodao i kako je prošle godine bio malo emotivniji a ove se naučio obuzdati.

– Ipak su kandidati u centru pažnje, a ne mi – pomirljivo je kazao Tony Cetinski.

>> Saznajte koji nas noviteti očekuju u drugoj sezoni showa The Voice!

Komentara 1

GR
grodar
12:07 06.11.2015.

Gdje su ti roditelji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije