Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ slijedi TOP 8

Tony Cetinski Anđi Marić: Ajde, skini mi se s kursa!

HTZ 11111
17.04.2010.
u 00:23

Helena Hunčaga završila je sinoć svoju glazbenu priču u RTL-ovu showu “Hrvatska traži zvijezdu”, a Anđa marić i Tony Cetinski napravili su vlastiti show i dobro se porječkali


Helena Hunčaga završila je sinoć svoju glazbenu priču u RTL-ovu showu “Hrvatska traži zvijezdu”. Bez obzira na to što je imala sjajan scenski nastup koji je oduševio Anđu, za njezinu izvedbu pjesme Denis & Denis “Ja sam lažljiva” gledatelji nisu imali previše razumijevanja.

– Par puta osjetio sam nekakvu zbunjenost u tvom pogledu – poručio je Tony koji kao da je šesnaestogodišnjoj natjecateljici prorekao da je ne očekuje idealna večer.

U top 8 plasirali su se Adrijana Baković, Jurica Gorša, Kim Verson, Petar Brkljačić, Vilibald Kovač, Maja Malić, Juraj Jurlina i Duje Stanišić. Rijeka komplimenata ponovno se slijevala na račun mlađahne Kim Verson, a slavonski kauboj Jurica Gorša, koji je obrijao bradu, pokazao je i da s novim imidžem dobro zvuči.

Cijeli show začinili su Tony i Anđa. 

- Prije nego što Anđa dobije riječ, nema mjesta više u Anđinoj kući, Anđa je napunila svojih 45 kvadrata -  rekao je Tony aludirajući na to da je Anđe Marić gotovo svakom muškom kandidatu u showu rekla da bi ga vodila doma. A kad je Tony Petra upitao je li straight, Anđa je uzvratila: 

- U mojoj kući još uvijek ima mjesta jer imam 90 kvadrata, ali ovakvim pitanjima nema mjesta u ovom showu - kazala je. 

- Ajde, skini mi se s kursa - grubo joj je uzvratio Tony.

Opet joj je prigovorio kako bi "sve kandidate vodila doma", a potom rekao: 

- Uživam u tvojoj posljednjoj sezoni u ovom showu!

Nakon toga je ustao sa svog mjesta i izašao iz studija.

No, tijekom nastupa Feminnemki se vratio, a Anđa je zagrlila i njega i Foxa, što ide u prilog tvrdnji da se Tony i Anđa prepucavaju isključivo da bi show učinili zabavnijim.


 

Komentara 18

Avatar marela
marela
10:41 17.04.2010.

Moje mišljenje je da je Maja Malić trebala ispasti, jer je jučer definitivno bila najlošija. No, tako je, kako je. Publika je odlučila????!!!!!! Toni ju favorizira što je očigledno ( prošli petak se to vidjelo sa mjeseca), a jučer ii sam svjestan činjenice da to nije bilo to, svoj komentar je \"umotao u celofan\" na foru kako smo svi mi navikli da tu pjesmu izvodi Emilija Kokić i da nam je neobično kada tu pjesmu izvodi netko drugi. Po meni nitko ne može biti zvijezda ako nije u stanju kvalitetno izvesti pjesme iz različitih glazbenih smjerova......................................

BI
bizzwizz05
11:38 17.04.2010.

toni stalno pita ljude jesu li lezbe ili pederi, da nije on u nekoj fazi \'\'preispitivanja\'\' kad je toliko opsjednut time??

DE
deli1
10:26 17.04.2010.

Toni kretencina, pedercina. Pajcek faca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije