Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Toni u showu traži srodnu dušu, a u 'Superparu' je s bivšom partnericom ispričao tužnu životnu priču

Toni Patrčević
Foto: RTL
1/3
18.05.2024.
u 20:45

Lana je bila veliki heroj i borac, a bolovala je od malformacijskog sindroma, od rođenja je bila na operacijama. Borila se koliko se mogla boriti, sve do mjesec dana prije drugog rođendana kada je, nažalost, odustala od svoje borbe. Nje nema, ali će uvijek biti dio nas, bit će uvijek tu, ne tijelom, ali mislima, srcem će uvijek biti tu - rekla je Dora 2019. godine u 'Superparu'

Na RTL-u uskoro počinje nova sezona showa "Ljubav je na selu", a među 11 farmera koji traže srodnu dušu je i jedno poznato lice. 
Toni Patrčević (33) bio je u prvoj sezoni showa "Superpar" u kojemu je sudjelovao s bivšom djevojkom Dorom.

Par je tada pred kamerama ispričao svoju tragičnu priču o gubitku djeteta, a kasnije su dobili još jednu kćer. Njihova kći Lana imala je malformacijski sindrom te je nakon niza operacija nažalost izgubila borbu za život. Imala je samo dvije godine. 

- Lana je bila veliki heroj i borac, a bolovala je od malformacijskog sindroma, od rođenja je bila na operacijama. Borila se koliko se mogla boriti, sve do mjesec dana prije drugog rođendana kada je, nažalost, odustala od svoje borbe. Nje nema, ali će uvijek biti dio nas, bit će uvijek tu, ne tijelom, ali mislima, srcem će uvijek biti tu - rekla je Dora 2019. godine u 'Superparu'.

Foto: RTL

Nakon prekida 11-godišnje veze početkom ove godine, Toni je odlučio svoje srce ponovno otvoriti za ljubav te smatra da bi je mogao pronaći u novoj sezoni showa. Toni je zaposlen kao soboslikar i ličilac, a u slobodno vrijeme bavi se nogometom, trčanjem, voli šetati, voziti bicikl i družiti se s prijateljima. Za sebe kaže da je dobar, komunikativan, iskren, brzo oprašta, nije svadljiv i pomalo je tvrdoglav.

Od buduće partnerice očekuje iskrenost, povjerenje i poštenje, a voli niže djevojke koji su sportski tipovi.

- Htio bih da je netko uz mene i da nisam sam - kaže Toni.

VEZANI ČLANCI: 

 Gledatelji će sve farmere moći upoznati već u srijede od 21.15 sati. Kroz ljubavnu avanturu i dalje ih prati voditeljica Anita Martinović.

VIDEO: Svjetska zvijezda John Newman stiže u Umag: 'Puno sam čuo o Baby Lasagni, veselim se vidjeti nastup'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije