Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf u regionalnom Dnevniku

Tončica Čeljuska novinare Al Jazeere zamijenila Al-Qa’idom

tončica čeljuska
Foto: screenshot HRT
20.10.2015.
u 12:43

U jučerašnjem HTV-ovu Regionalnom dnevniku voditeljici i urednici Tončici Čeljuski potkrala se pogreška dok je izvještavala o aktualnoj izbjegličkoj krizi

HTV-ova novinarka i urednica Tončica Čeljuska u jučerašnjem Regionalnom dnevniku doživjela je neugodnost. Naime, izvještavajući o izbjegličkoj krizi i stanju na srpskoj granici, voditeljici se omakao gaf u kojem je novinare Al Jazeere zabunom nazvala imenom terorističke organizacije Al-Qa'ide.

– Na granici kod Berkasova raste napetost između policije i novinara. Ekipi Reutersa oduzeta je oprema, dok su novinari Al-Qa'ide odvedeni s granice – kazala je Čeljuska nakon čega je uslijedio televizijski prilog. 

Zbog svoje pogreške voditeljica se odmah ispričala, a kako je to izgledalo, možete vidjeti ovdje nakon pete minute (5:29).

>>Šprajcu se omakla psovka u eteru

>>Čeljuska: Gosti žele da im osiguram ispravan stolac, a drugome dam onaj koji propada

Komentara 11

RO
Rocky15
14:38 20.10.2015.

tončica nije puno ni pogriješila svaka joj čast

FA
fatianegra21
14:38 20.10.2015.

Toncica simpaticna !

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:03 20.10.2015.

tu je to negdje +/- 10%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije