Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Tonči Huljić prepričao smiješnu anegdotu s Bonom Voxom: 'Samo se ispričavao'

- Kada smo producent Mel Bush i ja došli u London potpisati ugovor s Universalom, bio sam razočaran koliko je to mala zgrada s uskim stepeništem na kojem se ne možete niti zaobići. U jednom trenutku mimoišao sam se s Bonom Voxom, i doslovno smo se očešali jedan o drugog.
15. listopada 2020. u 18:03 1 komentara 2392 prikaza
Rovinj: 12. Weekend media festival, Predavanje Ko to tamo peva
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Tonči Huljić bio je prvi gost Podcasta 808, kojeg radi priprema grupa mladih Splićana,a vodi Petar Stolnik. Ideja im je, kako su nam rekli, dovesti goste koji su utjecajni na glazbenoj, kulturnoj i sportskoj sceni te im postavljati pitanja za koja smatraju da mogu biti edukativna i utjecajna interesnoj, ali i široj publici. 

- Kroz razgovor s njima bi se fokusirali na pitanja koja razotkrivaju njihov rad na do sada neistraženim razinama i pritom gledateljima približili njihova postignuća na dostupniji način.

Huljić je u prvoj epizodi govorio o svojoj karijeri, ali i prepričao nekoliko zanimljivh anegdota, poput one s Bonom Voxom, legendarnim frontmenom grupe U2.

- Kada smo producent Mel Bush i ja došli u London potpisati ugovor s Universalom, bio sam razočaran koliko je to mala zgrada s uskim stepeništem na kojem se ne možete niti zaobići. U jednom trenutku mimoišao sam se s Bonom Voxom, i doslovno smo se očešali jedan o drugog. Bila je to smiješna situacija,  ispričavao mi se Bono, pričao je Huljić i dodao kako su ga tada u Universalu iznenadili i ponudili predugovor za glazbu za film "Aleksandar Veliki". kojeg je trebao režirati Martin Scorsese.

Rovinj: 12. Weekend media festival, Predavanje Ko to tamo peva
1 / 6
Tonči Huljić

- Kazali su kako je redatelj osobno odobrio jer je to točno ono što mu treba i pitali su koliko mislim da to vrijedi. Ja sam samo pogledao Mela, a on je počeo govoriti kako već imam previše izvođača. Samo sam rekao da ćemo to raditi i rekao da imam pijanistu koji će to svirati. Naravno, bio je to Maksim Mrvica, no sve je propalo jer je Scorsese odustao od filma, ispričao je Huljić. 

Goran Višnjić HOLLYWOODSKA ZVIJEZDA Goran Višnjić pozirao kraj svog portreta i zaintrigirao pratitelje Nije joj lako govoriti o tome Komičarka Marina Orsag bila je žrtva: Djevojka me dvije godine fizički i psihički zlostavljala ponosni roditelji Napokon je otkriveno tradicionalno kršćansko ime koje su Izabel i Mateo Kovačić nadjenuli sinu

 

 

8172565
Poruka drugima
Denis Latin godinama se bori s kroničnom bolesti: Ne mogu shvatiti kukavičluk bahatih građana
Biciklisti
PROMO
Kako izabrati pravi bicikl
  • DjD:

    Autor koji je dalmatinski melos pretvorio u seljačiju. Šamar na licu svakog dalmatinca.