Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
X FActor adria

Tonči Huljić, kao pravi Dalmatinac, vapi da na setu 'ubije oko'

tonči huljić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
08.03.2015.
u 12:00

Huljić i Željko Joksimović sprijateljili su se i druže se izvan seta

Snimanje regionalnog reality showa “X Factor Adria” počelo je prošlog tjedna u Beogradu, pa žiri u sastavu Tonči Huljić, Massimo, Željko Joksimović i Aleksandra Kovač imaju pune ruke posla. No, kada s nekim provedete pola dana, jasno je da će doći i do prijateljstva. Tako su Splićanin Tonči i jedna od najvećih zvijezda regije Željko Joksimović postali dobri prijatelji koji se druže i izvan studija. No, kao pravi Dalmatinac Huljić je navikao na popodnevno “ubijanje oka”, kojeg u showu nema, pa svako malo od produkcije traži da mu dopuste da malo predahne i zadrijema. No kada se to zanemari, Tonči na snimanja nikada ne kasni i ne voli kada netko drugi kasni, a većinu vremena na snimanju je dobro raspoložen. Prema kandidatima nije strog, nego iskren.

– Zamisli da odjednom postanem strog, a pjevam “Guštan”, “Ja sam rojen da mi bude lipo...” Zezam se i onda odjednom glumim strogoću. Ne bi mi ljudi vjerovali. Ali da sam iskren, jesam. E, sad, ako istina nekad zaboli... Da bi se došlo do cilja, potrebna je istina. Ne mogu se sviđati svim ljudima, ali mogu barem reći iskreno ono što mislim – kaže Huljić koji uskoro sa svojim bendom Madre Badessa sprema koncert u Lisinskom. U posjet u Srbiju mu je došao i Petar Grašo koji će bit i jedan od gostiju na koncertu.

S Massimom Savićem u Beogradu boravi i njegova supruga Eni koja ga prati na sva snimanja, a vrijeme krati u razgovoru sa suprugom Željka Joksimovića, Jovanom. Dame, promatrajući kandidate u showu, imaju itekako tema za razgovor.

>> Massimo i Huljić traže novu zvijezdu Balkana

Komentara 7

ST
strmopec
12:49 08.03.2015.

A ja vapim za "ubijanjem" njegove "glazbe" !

CO
coolman
21:54 08.03.2015.

Naj antipatičniji Dalmatinac ikada!

GO
gotovinaa
01:11 09.03.2015.

O. Dragojevic, Dragovic, Stipisic, Lukic, Spalato (Bajic) Karan, Vuckovic, Ivanisevic, Andrijasevic, Rapajic, Tudor. ..i eto nam Srbije u srid Dalmacije, pa što da ne slušamo balkan song kad su svi već među nama! ! Srpski Split! !!:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije