Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ga se?

Tomislav Roso bio je pratnja Marinu u 'Superstaru', a u Big Brotheru je pozornost privukao svojim pidžamama

Foto: Instagram
1/17
22.10.2023.
u 18:00

Roso je sudjelovao u Big Brotheru 2018. godine, a sa sustanarom Marinom ostao je dobar prijatelj ali i poslovni suradnik. Roso se u showu istaknuo svojim modnim odabirima, a imao je i svog plišanog prijatelja.

Marina Novakovića u subotu smo imali priliku gledati u showu 'Superstar' gdje se predstavio s izvedbom pjesme 'Toy' pobjednice Eurovizije Nette, a potom je izveo i hit Željka Joksimovića 'Nije ljubav stvar'. No Marina se mnogi sjećao kao stanara Big Brother kući 2018. godine, a nakon što je završio svoj audicijski nastup Novaković je došao do svoje pratnje u kojoj je bio Tomislav Roso, također kandidat Big Brothera iz 2018. godine.

Marin i Tomislav i nakon završetka ovog showa ostali su prijatelji, a zajedno i surađuju. Naime, Marin je objavio nekoliko svojih pjesama, a autor nekih do njih upravo je Tomislav. 

Njih dvojica upoznali su se u Big Brotheru gdje se Tomislav istaknuo svojim neobičnim pidžamama. Roso je u BB kući boravio u jednodijelnim šarenim odijelima,a po tome ga je zapamtila i publika. Njegove pidžame interesirale su gledatelje, a detalje o ovom modnom komadu dok je Roso bio u kući ispričao je njegov prijatelj Josip Nimac.

– On voli biti osoba takva kakva jest. Može se družiti s bilo kime, vidi se da mu odgovara svaki karakter i to samo zato što je flegma – rekao je Nimac koji je otkrio kako su se zajedno dosjetili da bi bilo genijalno da Tomo u showu ima posebnu pidžamu.

VEZANI ČLANCI

Zajedno su pronašli krojača koji je sašio tri pidžame po mjeri.

– Kad smo i to riješili, rekao sam mu da bi bilo smiješno kad bi on, koji je visok 2,10 metara, imao još i dudu. I tako smo napravili – rekao je Josip i dodao kako Tomi ništa nije problem napraviti.

Inače, tijekom showa Tomo je nastupio i u talent showu i to s pjevačicom Anezi te sve oduševio svojim pjevačkim i plesnim sposobnostima.

Jedan do zadataka koje je Roso imao u kući bilo je i šarmiranje jedne sustanarke, a Tomislav je u kući imao i velikog plišanog medvjedića kojeg je zvao Branislav

Foto: RTL/Screenshot

Dodajmo da je Roso Big Brother kuću napustio uoči superfinala, a pobjednik te sezone bio je Antonio Orač, jedan od kandidata s kojima je Tomislav bio najbliži. Orač je kući odnio novčanu nagradu od 371.000 kuna. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije