Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska noć

Tomislav Karamarko: Volim klape, ali ja sam ipak starija generacija koja voli klasični rock’n’roll

Jelena Rozga i ostali u Frankfurtu
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/9
17.11.2014.
u 08:00

Šefa oporbe sreli smo u publici koja je došla poslušati Rozgu, klapu Intrade, Olivera, Škoru i Prljavo kazalište

Među deset tisuća hrvatskih iseljenika koji su u subotu pjevali uglas u Frankfurtu na Maini gdje se održavala šesta po redu Hrvatska noć zatekli smo i šefa HDZ-a Tomislava Karamarka koji nam je otkrio kakav mu je glazbeni ukus.

– Volim klapsku pjesmu, ali ja sam ipak starija generacija koja voli klasični rock’n’roll, Claptona, U2... Od domaćih volim novi val iz 80-ih, Prljavo kazalište... – izjavio je Karamarko.

Ove godine agencija Rokaro Numen obitelji Martinović, koja organizira koncert, iseljenicima je dovela Tomislava Bralića i klapu Intrade, Olivera Dragojevića, Matu Bulića, Jelenu Rozgu, Prljavo kazalište te Miroslava Škoru.

– Mi smo prvi pjevali i trebalo je publiku zagrijati, ali uspjelo nam je pa mi je na kraju bilo žao otići s pozornice – kaže Tomislav Bralić te dodaje da publika uvijek najviše reagira na pjesmu “Croatio, iz duše te ljubim”. Da je u dvorani bilo veselo, svjedoči i Jelena Rozga koja je u jednom trenutku skinula štikle i bosa skakala po pozornici.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

– Kad dođete doma, prvo skinite cipele, zar ne? E, pa ja se na pozornici osjećam kao doma i onda si dam oduška – kroza smijeh priča Splićanka.

Koncert je posjetio i bivši nogometaš i reprezentativac Ivan Klasnić, a sreli smo i rukometaša Dragu Vukovića koji je stigao nakon tekme koju je odigrao za Lübeck da bi pobjedu slavio u Frankfurtu.

– Vozili smo 370 km da bismo stigli družiti se s našim ljudima. Ovdje u Njemačkoj slušam samo hrvatsku glazbu, a svaki dan mi je upaljen neki od hrvatskih radija – kaže Vuković. 


>>Rozga u kratkoj haljinici zapalila Hrvate u Njemačkoj, u publici i Karamarko

Komentara 14

Avatar fidelio
fidelio
08:27 17.11.2014.

Ipak je on starija generacija...definitivno... Jer klapsko pjevanje je novitada od prije desetak godina, nije da ima tradiciju kao rokenrol :D :D :D

DI
didazeljko
08:43 17.11.2014.

Ispade,moj Tomislave,da je ROK stariji od klapskog pjevanja.Ne vjerujem da si to rekao.

MA
Machak
08:55 17.11.2014.

Žica glasove dijaspore i pokušava se umiliti svima a i iz tona se vidi da je ovo promo članak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije