Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez prohtjeva

Tom Jones traži arhivska vina, engleski doručak i crne ručnike

jones
Pixsell
06.08.2012.
u 18:00

Tom Jones u pulsku Arenu stiže 14. kolovoza u sklopu turneje na kojoj nastupa na najljepšim europskim pozornicama.

Nije tajna da zvijezde imaju brojne prohtjeve za organizatore događanja na kojima gostuju. Tom Jones u pulsku Arenu stiže 14. kolovoza u sklopu turneje na kojoj nastupa na najljepšim europskim pozornicama.

Za razliku od kolega, organizatorima iz Adria Entertainmenta nije zadao glavobolje. Velšanin uvijek pojede klasični engleski doručak: čaj, tost, jaja, šunka, mlijeko i kava. Jedine njegove, lako ispunjive, želje uoči koncertnog spektakla jesu vrhunska arhivska vina, pregršt malih bočica s vodom, voće te puno crnih ručnika. Za razliku od pjevačice Mariah Carrey koja od vina prihvaća samo 200 funti vrijednu bocu vina claret – skromno!

Paul McCartney, ikona šezdesetih, inzistira na vegetarijanskoj hrani posluženoj na banketnom stolu dugom dva i pol metra i prekrivenom bijelim stolnjakom. Celine Dion ni u kojem slučaju ne pjeva bez zaliha bavarskih smokava, francuskih višanja i čipsa. Mick Jagger traži satelitsku TV, udobne stolce, mekan tepih i stol za stolni tenis.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
22:52 06.08.2012.

a naš m filipović se presvlači u hodniku kod dane vajte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije