Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavila dalje...

Tko to ljubi i grli pjevačicu Shakiru? Nakon prevare i bolnog razvoda živi punim plućima!

Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION
1/20
22.03.2024.
u 15:40

Pjevačica Shakira s zavodljivim glumcem snimila je spot, a ondje su razmijenili nježnosti...

Velika kolumbijska zvijezda i uspješna pjevačica, svima jako dobro poznata Shakira novom objavom na društvenoj mreži Instagram izazvala je veliku pomutnju svojih obožavatelja. Naime, pjevačica je snimila novu pjesmu i spot s jednom od najpoznatijih američkih reperica Cardi B, a pjesma se zove Punteria. U video spotu za pjesmu se pronašao i britanski glumac Lucien Laviscount, poznat po ulozi u seriji „Emily in Paris“. 

Glumac na fotografijama pjevačicu grli i ljubi u obraz, a zbog čega su odmah krenula nagađanja da među njima ima nešto više od obične glume za spot. 

"Zamijenila Twingo za Ferrari!" šalili su se Shakirini obožavatelji, a riječ je o stihu iz njezine pjesme koju je posvetila bivšem Gerardu Piqeu i djevojci zbog koje ju je ostavio. Ipak, iako se njezini obožavatelji nadaju kako će pronaći novu ljubav, sada je riječ samo o suradnji, a nova pjesma Punteria pronaći će se na Shakirinom nadolazećem albumu „Las Mujeres Ya No Lloran“.

 

1/2

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/81

 

Podsjetimo, Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju sinove Milana i Sashu. Razišli su se 2022. godine, zbog njegove afere s mladom Clarom Chiom Marti, s kojom je još u ljubavnom odnosu.

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije