Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oskarovski promašaji

Tko se to nije pogledao u ogledalo? Gole bradavice, Drakulina mlada i bucmasta pjevačica

Najgore Oscar haljine
Foto: VL
1/21
28.02.2014.
u 12:11

Pogled u povijest Oscara donosi zanimljive modne promašaje

Promatrajući fotografije s oskarovskih crvenih tepiha koji su iza nas, teško je pri nekim prizorima ne pomisliti "pa je li se uopće pogledala u ogledalo?!"

Naravno da nije sve u izgledu, ali kad je riječ o dodjeli zlatnih kipića, u igri je velika lova, a glumicama i ostalim gošćama iz svijeta šoubiznisa tu (jednu) večer u godini zapravo je posao izgledati sjajno. Većini to uspije, no uoči dodjele Oscara koju ćete u nedjelju moći pratiti uživo na našem portalu prisjetit ćemo se modnih trenutaka s crvenog tepiha koji se nalaze na tankoj granici tragičnosti i komičnosti.

Glavno je pravilo da i najbolje griješe. Lijepa Južnoafrikanka Charlize Theron svog je kipića primila u prekrasnoj Guccijevoj zlaćanoj haljini, no siva oprava neobična kroja iz 2006. bila je baš čudovišna.

Foto: Press Association/Pixsell

I pjevačica Beyonce s godinama pod reflektorima izgleda sve bolje. Nedavno je smršavjela i oduševila nas bijelom čipkanom haljinom koju je odjenula na dodjelu Grammyja.

Bucmasta Beyonce nije tako spretno i sretno birala na Oscarima 2009. godine. Sreća da ima novog stilista.

Foto: Press Association/Pixsell

Svi se, naravno, još uvijek sjećaju osebujne haljine labuda na Bjork, no ništa sretnije rješenje nije bilo odijelo Celine Dion. Iako je ideja možda bila zanimljiva, naopako odijelo nikoga nije oduševilo u izvedbi.

Foto: Press Association/Pixsell

Deset je godina pak prošlo otkako se glumica Uma Thurman pojavila u opravici "ja sam Heidi" na crvenom tepihu. Danas Uma oduševljava svojim modnim odabirima.

Foto: Press Association/Pixsell

Slična se stvar dogodila i s britanskom glumačkom uzdanicom Gwyneth Paltrow koja je 2002. na crvenom tepihu s bradavicama "na izvol'te" izgledala kao pokisla Frankensteinova mladenka. Kao da se inspirirala u Angelini Jolie koja je 2002. svoj zlatni kipić preuzela u "leš izdanju". Bivša i sadašnja odabranica Brada Pitta imaju očito mnogo toga zajedničkog...

Foto: Press Association/Pixsell

A Oscara za najtragičnije izdanje, doduše na after partyju, ali ipak se računa, svakako pripada Elizabeth Hurley i Pameli Anderson. Slika govori tisuću riječi...

Foto: Press Association/Pixsell

Dodjelu nagrada kao i događanja na crvenom tepihu u noći s nedjelje na ponedjeljak moći ćete pratiti uživo i na našem portalu.

>>'Sakrila sam svog Oscara na neku policu zbog nedostatka samopouzdanja'

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
17:53 28.02.2014.

ovo mi izgleda kao dodjela porno nagrada..

ŽN
žnjora
14:54 28.02.2014.

Sve afinger do afingera....

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
20:36 28.02.2014.

Bucmasta Beyoncé? Pa nemogu sve izgledati kao vjesalice. Bravo Beyoncé, normalan izgled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije