Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna Zagrepčanka

Tko je unuka najbogatije Hrvatice? Uživa u bogatstvu, a nekada je ljubila Dinamovca

Foto: instagram
1/19
03.01.2024.
u 07:45

Tea Slavica atraktivna je unuka najbogatije Hrvatice Zdenke Infeld s kojom često dijeli sadržaj na društvenim mrežama.

Nekadašnja manekenka i bivša studentica međunarodnog poslovanja te unuka najbogatije Hrvatice Zdenke Infeld – Tea Slavica, sudeći po njezinu Instagram profilu, živi život punim plućima! Atraktivna brineta nakon što je diplomirala na privatnom fakultetu ''Rochester Institute of Technology'', upisala je i Regent's University u Londonu. Ova 24-godišnjakinja prošli je rođendan proslavila u društvu svoje sestre Lane i to u Milanu. 

Mlada dama hrvatskoj javnosti najbolje je poznata po ljubavnoj vezi s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Brunom Petkovićem, a kada su prekinuli, Slavica je ekskluzivno za Večernji list potvrdila da je okrenula novu stranicu u životu.

– Bruno Petković od sada je slobodan dečko – kazala nam je zanimljiva Zagrepčanka. Sve slike s Instagrama na kojima je bio i Bruno obrisala je preko noći. Razlog prekida Bruno nije htio komentirati, dok nam je Tea Slavica samo kratko odgovorila da ne želi davati komentare o svojoj bivšoj vezi, čime je potvrdila da je njihovoj vezi došao kraj. 

Nakon bolnog prekida svatko je krenuo svojim putem, Tea javnosti više nije davala intervjue, a ljubavni život čuva kao zmija noge. Bruno se pak skrasio sa šest godina starijom Ivom Šarić s kojom ima i dvoipolgodišnjeg sinčića Adriana. Bruno je kao pravi muškarac prihvatio i njezina dva sina iz prethodnog braka s Jerkom Lekom.

Osim što je poznata po svojoj bivšoj ljubavnoj vezi, Slavica je poznata i po tome što je unuka najbogatije Hrvatice Zdenke Infeld. Već nekoliko puta dijelila je lijepe trenutke sa Zdenkom, s kojom je uživala i u alkoholnom piću.

– Vrijeme je za Aperol Spritz s bakom – napisala je Tea na društvenoj mreži i podijelila fotku s bakom. Osim toga, na Instagramu je znala podijeliti i fotografije kako pozira u bakinoj galeriji koja broji čak više od 14 tisuća umjetnina. Svojedobno je na Instagramu objavila i fotografiju na kojoj pozira sa sestrama Lanom i Tinom, a mama Jasna bila je kao kapetan družine te izgleda mladoliko da im slobodno može biti i četvrta sestra. 

Foto: instagram

 

VEZANI ČLANCI:


Podsjetimo, tvrtka u vlasništvu Zdenke Infeld (64) jedna je od vodećih proizvođača žica za gudačka i trzajuća glazbala na svijetu. Godinama je kao samohrana majka radila nekoliko poslova odjednom, a onda joj je život priredio filmski zaokret. Rođena Zagrepčanka jedna je od najbogatijih Hrvatica. Nedavnim gostovanjem u HRT-ovoj emisiji ''U svom filmu'' podijelila je svoju inspirativnu priču koja rijetko koga može ostaviti ravnodušnim. Tajanstvena Zdenka danas živi u Austriji, a mnogi su mislili kako je svoje bogatstvo stekla zahvaljujući pokojnom suprugu Peteru. Međutim, ona se za njega udala nakon što je izgubio obiteljsko bogatstvo. 

Infeld je vrlo uspješna poslovna žena koja vodi uspješan biznis u Austriji i Danskoj te ima otprilike 230 zaposlenika. Osim toga voli umjetnost, a u njezinu je vlasništvu zbirka umjetnina s više od 14 tisuća slika, među kojima su djela Picassa, Klimta, Dalija, Miróa, Warhola, Giacomettija, Schielea, Kokoschke i brojnih drugih. Počeci karijere ove ugledne dame upućuju na to kako je hrabra, odvažna i ustrajna žena. Jako mlada, sa samo 22 godine, postala je udovica. Tada se zaljubila u elektrotehničara Morisa Palislamovića iz Banje Luke, a dobili su kćer Jasnu i sina Alena, kako su domaći mediji ranije navodili. Prema njihovu pisanju, brak  je potrajao četiri godine, sve do tragedije koja je snašla tada mladu obitelj. Prometna nesreća u kojoj je nesretno poginuo Moris ostavila je dubok trag na Zdenku Infeld. 

Iako se dogodila velika tragedija, neustrašiva Zdenka odlučila je pokrenuti privatni biznis i otvoriti antikvarijat za namještaj i minimarket u Zagrebu. Tada je uspješno poslovala, ali se 2005. odlučila preseliti u Beč. Novog supruga, 16 godina starijeg Petera Infelda upoznala je početkom 1980-ih, zapravo nedugo nakon što je ostala udovica, piše Story. Dugi niz godina bili su prijatelji, a iz tog prijateljstva rodila se i ljubav. 

 

1/4


Peter Infeld naslijedio je obiteljski posao koji je vodila njegova pokojna majka, a ona mu je ostavila tvornicu koja je, među ostalim, prva proizvodila čelične žice za glazbala. Osim toga, s majkom Margarete počeo se baviti i kolekcionarstvom 1965.godine. Prvo djelo koje su kupili bilo je platno ''Malach'' Ernsta Fuchsa, zatim su prvog Schielea kupili na rate i tako su s godinama stvorili jednu od najvećih kolekcija u Austriji i jednu od najznačajnijih u Europi s oko 14 tisuća umjetnina.

Njihova kolekcija sadrži najveći bečki fantastički realizam na svijetu. U kolekciji su i slike Picassa, Warhola, Dalija, Klimta, Miróa, Giacomettija, Schielea, Kokoschke, Kleea, Grosza, Magrittea, Delvauxa, Maxa Ernsta, Francisa Picabije, De Chirica, Arnulfa Rainera, Antona Lehmdena. Od hrvatskih slikara u zbirci su slike Murtića, Glihe i Stančića, a sadrži i najkvalitetniju kolekciju od dvije tisuće slika hrvatske naive.

 

Foto: instagram

 

Peter je, kad su mu već bile 63 godine, brakom okrunio svoju ljubav sa Zdenkom koja se tada prezivala Kucej. U braku su bili samo pet godina zato što je 15. travnja 2009. Peter preminuo, a ona je nastavila s obiteljskom tradicijom te je upisala studij menadžmenta. Upravo u to vrijeme Peter je bio žrtva prevare poslovnih partnera s kojima je surađivao. Zdenka je na austrijskom sudu 2005. tužila odgovorne u Zakladi Infeld, a proces je dobila tek 2013., četiri godine nakon Peterove smrti.

Iste je godine dobila i austrijsko državljanstvo. Tako je tvrtku naziva ''Thomastik Infeld'' digla iz pepela. Samu proizvodnju povećala je za sto posto, investirala u modernizaciju proizvoda te izradu novih strojeva. Također, kupila je konkurentsku firmu u Danskoj sa sjedištem u Kopenhagenu. Gospođa danas ima pune ruke posla oko zbrinjavanja dragocjene obiteljske zbirke umjetnina, dviju galerija i brojnih nekretnina u svom vlasništvu. Želja pokojnog joj supruga Petera bila je da se tri puta godišnje organizira izložba za sve posjetitelje i to besplatno, na njegovu imanju.

 

VIDEO: Prva objava Matije Vuice nakon smrti partnera slama srca: 'Nisam mogla dobiti ljepši dar'

Komentara 5

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:25 03.01.2024.

Baka jako lijepo izgleda, mudro nije ulazila u vidljive operacije i zadržala prirodan izgled. Unuka je krenula putem ruskih anonimki i izvela cijeli niz zahvata na sebi i unakazila se. Usnice kao da je iz Ugande, ostalo nisi siguran gdje je tu štogod prirodno. Za nogometaše bude ok ali već s 40 bude izgledala kao da joj je 60. A tada joj društvo može priuštiti samo dio bakinog bogatstva, ona sama je svoj prirodni dar već otpisala, vratiti prirodno košta trideset puta više nego se unakaziti neprirodno. A mogla je biti dugo lijepa poput bake. Baka je organizirala cijeli naslijeđen biznis i održava ga i unaprijeđuje. To unuka izgleda neće raditi i što je tu je, imaš ljepotu pa onda nemaš.

Avatar horuk
horuk
10:18 03.01.2024.

I mala je atraktivna ali više kao bezlična lutkica. Figura je top ali nepotrebni estetski podhvati na licu i posebno usnama, ipak kažu da je površna i tek možda prosječno inteligentna. Dok joj baka očevidno ima stil od frizure, prekoo odjeće i čak se ne vidi na prvu dali je imala koji (ako uopće minimalni) kozmetički poduhvat. A izraz lica već daje slutiti da je gospođa i da je inteligentna i sposobna.

DU
Deleted user
08:49 03.01.2024.

Zanima me njeno znanje, ne nogice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije