Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turska serija

Tko je trovao Sulejmana?

Sulejman Veličanstveni (1)
Foto: RTL Televizija
1/7
13.03.2013.
u 15:02

Članove dinastije sablazni mišljenje Jahja-efendije kako je njegov brat Sulejman mjesecima bio izložen otrovu koji su mu stavljali u hranu i piće.

Liječnička dijagnoza lošeg sultanovog zdravlja zgrozi dvorane – Sulejman je mjesecima bio izložen otrovu koji ga je s vremenom oslabio! Tko se usudio to učiniti osmanskom vladaru? Nalazi li se potencijalni ubojica još uvijek na dvoru? Je li član sultanove obitelji? Sva su nagađanja moguća…

Dvorane iznenadi liječnička dijagnoza sultanove iznenadne slabosti – trovanje! Članove dinastije sablazni mišljenje Jahja-efendije kako je njegov brat Sulejman mjesecima bio izložen otrovu koji su mu stavljali u hranu i piće. Sve se čini kako je trovač bio vrlo blizak sultanu… Hurem je uvjerena da je otrov zapravo bio namijenjen Mehmetu, zbog čega zabrani sinu odlazak u pokrajinu. Kako bi dokazala Ibrahimovu umiješanost, sultanova supruga naredi Ajaz-paši provođenje detaljne istrage o posljednjem napadu na sultana. No to se neće svidjeti velikom veziru…

U međuvremenu se Sulejman iznenada budi. Iako okružen svojim najmilijima koji su danonoćno molili za njegov oporavak, sultan je vrlo odbojan prema Ibrahimu i odbija razgovarati s njim. Jedina utjeha su mu Hurem i djeca u koje nikada neće sumnjati… Neutješna Nigar moli Hatidže da joj dozvoli viđati kćer, a Rustem-aga nagovara Ajaz-pašu da sam zatraži dopuštenje sultana o početku istrage u posljednjem incidentu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije