Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodan i uspješan

Tko je Natko? Pjeva s Majom Šuput i ljubi našu poznatu influencericu: 'Ona mi je najveća podrška'

Foto: Ivana Dobrovoljec, Instagram
1/6
29.03.2019.
u 07:00

Natko Smoljan autor je nove pjesme Maje Šuput iza kojeg su suradnje s brojnim estradnjacima, no samo ga je Maja nagovorila da zapjeva.

U estradnim krugovima Natko Smoljan godinama je dobro poznato ime. Ovaj naočiti mladić stoji iza brojnih hitova naših izvođača među kojima su Jasmin Stavros, Lana Jurčević, Nives Celzijus, Lidija Bačić, Ante Cash, Zaprešić Boysi... No široj publici 33-godišnji Zagrepčanin zapeo je za oko tek nakon što je objavio duet “Dođi mami” s jednom od naših najpopularnijih pjevačica Majom Šuput.

S Majom, kaže nam Natko, surađuje već godinama, a sve je počelo pjesmom “Lopove” iza koje stoji upravo Smoljan. Nakon toga uslijedio je i hit “Ne lomi mi srce”, a sada i “Dođi mami” koja će, sudeći prema broju pregleda na YouTubeu, postati pravi ljetni hit. U nepuna 24 sata video je pregledan sto tisuća puta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natko Smoljan (@natkosmoljan) on

Maja je prelomila
Brojke su to koje itekako vesele samozatajnog Natka koji se do sada pojavljivao uglavnom u ulozi autora. – Moj potpis stoji na pjesmama mnogih izvođača, ali do sada nisam to htio pretvoriti u fizičko pojavljivanje u obliku imena i osobe. Bilo je i mnogo nagovaranja kolega, ali uvijek bih svoj doprinos ograničio samo na autorstvo. Maja je prelomila ovaj put, s njom je sve zabavno i lako tako da nisam puno razmišljao – govori Smoljan, koji o Šuput ima samo riječi hvale.

– S njom nikada nije dosadno. Ona zabavlja ljude na pozornici, ali i privatno, na običnoj kavi. Na snimanju spota osjećao sam se kao da sam na dobrom tulumu – priznaje Natko i dodaje da je tijekom snimanja u Katranu bilo mnogo anegdota, a jednu od njih ovaj plodonosni autor namjerava uskoro pretočiti u još jednu pjesmu. A da mu to itekako dobro ide, potvrđuje i Maja koja je oduševljena ovom suradnjom. – Ritam je zarazan, a tekst pogodan za današnje izlaske. Natko je super kul dečko i mislim da je pjesmi donio trendovsku furku. Već vidim kako cure vani pjevaju dečkima “Dođi mamiiii, dođi da me tvoja ljubav grije...’’ Pritom, jasno je da ovo nije pjesma o mami i djetetu. Ostalo je vama na maštu – rekla je Maja .

“Mama estrade” i “mama svih mama”, kako Natko od milja zove pjevačicu, na izlazak ove pjesme čekala je više od pola godine. – Sada je konačno došao trenutak. Nedostatak vremena, slomljena noga, niz nepredviđenih okolnosti bili su prepreka između pjesme i etera – otkrila je Šuput, koja je samo jedna u nizu izvođačica s kojom Natko proteklih godina ostvaruje uspješnu suradnju. – Osobno nikada nisam doživio neugodno iskustvo od nekoga “hit” izvođača, to su sve profesionalci. S druge strane ima mnogo “padobranaca”, ali s vremenom razviješ filtar za takve – ističe Smoljan koji problem domaće glazbene scene vidi u nedostatku pravih hitmejkera, ali i mladih autora. – Mislim da imamo mnogo talenata koji nemaju pravu priliku pa lutaju glazbenim pravcima – ističe Smoljan.

Ljubi influencericu
Osim na poslovnom planu, Natku ruže cvatu i u ljubavi. Već tri godine u sretnoj je vezi s Britom Bobetić, damom koju na Instagramu prati više od 18 tisuća ljudi. Brita ga, povjerava nam Smoljan, osvaja iz dana u dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natko Smoljan (@natkosmoljan) on

– To je težak zadatak, ali njoj uredno uspijeva – smije se mladi autor kojem je upravo djevojka Brita najveća podrška u poslu zbog kojeg je Natko često okružen zgodnim i uspješnim pjevačicama. No razloga za ljubomoru nema. – Nije ona ljubomorni tip. Uvijek imam njezinu punu podršku i nerijetko je i ona uključena u neke moje poslovne odluke. Bolja je od mene u socijalnim vještinama iako je nemalo mlađa od mene. Žene su bolje u tome od nas. Baš smo jin i jang – zaključuje Natko Smoljan.

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih. 

Ključne riječi

Komentara 12

VA
valter56
07:28 29.03.2019.

Koliko ovih "influencerica" ima, i na koga to one utiču??? i s čim?

Avatar KalebJosua
KalebJosua
07:51 29.03.2019.

Šund promotion deviationon of mind....evo vam kad koristite influencerica

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:45 29.03.2019.

Narodnjak fuj, smeće od glazbe. Za njih je Senna M bil Michael Jackson 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije