Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Tko je bolji u latino plesovima - Mila Horvat ili Sanja Doležal?

horvat
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
12.09.2010.
u 20:45

Zasad su potvrđena četiri imena koja će zaplesati - Mila Horvat, Sanja Doležal, Zijad Gračić i Bojan Jambrošić

Nova sezona showa “Ples sa zvijezdama” je ispred nas, a lista potvrđenih slavnih imena sve je duža. Tako su svoj pristanak za plesno “iživljavanje” već dali glumac Zijad Gračić, voditeljica Mila Horvat, pjevačica Sanja Doležal i zvijezda realityja Bojan Jambrošić.

Sanja voli latino

Svi oni s nestrpljenjem čekaju da obuju plesne cipelice i nauče korake plesova s kojima, priznaju, baš i nemaju iskustva.

– S plesom sam se susretala kao mlada djevojka po diskotekama i na svojim nastupima, ali nikada to nije bilo ništa ozbiljno, pa se zato baš veselim što ću naučiti nešto novo – rekla nam je Sanja Doležal i priznala kako ne može dočekati da show počne. Otkrila nam je također da je posebno privlače brzi ritmovi latino plesova.

– To mi je sjajno, ali baš i nisam sigurna da ću biti vrlo uspješna u njima. Ipak, dat ću sve od sebe – rekla je Sanja. A kako bi imala s kime vježbati kod kuće, Sanja je razmišljala da oko pjevanja angažira i supruga Nenada Šarića.

– Nije baš oduševljen tom idejom, ali obećao je da će, ako ne ispadnem nakon prve emisije, i on započeti s plesom, pa ćemo se moći zabavljati zajedno – rekla je pjevačica smijući se.

Teški treninzi

A jednako je entuzijastičan i pobjednik prve sezone reality showa Hrvatska traži zvijezdu Bojan Jambrošić. On se pomalo susretao sa standardnim plesovima, ali zna da mu to nije dovoljno te da ga očekuje puno vježbanja.

– Gledao sam show proteklih sezona i svjestan sam da je riječ o vrlo zahtjevnim koreografijama i da ću morati puno ulagati u treninge, ali spreman sam na to – kaže Bojan. Njemu se pak više od brzih ritmova sviđa engleski valcer iako kaže kako bi volio zaplesati i tango.

– Mislim da bi svi dečki trebali znati plesati tih nekoliko osnovnih koraka. To nije stvar volje, to je već postala stvar kulture – rekao je simpatični 24-godišnjak.

A zvijezda sapunica Ljubav u zaleđu, Ponos Ratkajevih, Dolina sunca i drugih, glumac Zijad Gračić, poprilično je spretan na plesnom podiju, a svoje će znanje tijekom showa dodatno proširiti. Ples sa zvijezdama počet će se emitirati 30. listopada u 20 sati na Prvom programu HTV-a.

Komentara 9

DU
duvno
16:19 13.09.2010.

jad do jada....daj kad će netko od njih otvoriti radno mjesto,nešto pametno u životu napraviti...užas jedan

OB
-obrisani-
21:58 12.09.2010.

Bolja je Mila, bar meni

OB
-obrisani-
00:15 13.09.2010.

dobra,dobra...predobra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije