Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe

Tjelohranitelji tuže Deppa: Nije nam platio, a mi smo mu brisali drogu s lica u klubovima

Foto: IPA/PIXSELL
1/4
02.05.2018.
u 16:14

Eugen Arreola i Miguel Sanchez su tužili glumca jer im nije isplatio novac za prekovremene sate, a to nije sve što im je Depp uskratio.

Johnny Depp poslodavac je iz noćne more, barem tako tvrde njegovi bivši tjelohranitelji Eugen Arreola i Miguel Sanchez.

Oni su tužili glumca jer im nije isplatio novac za prekovremene sate, a to nije sve što im je Depp uskratio. Naime, Eugen i Miguel tvrde da im od 2016. do početka 2018. godine glumac nije dao odmor tijekom radnog dana, a kada su radili prekovremeno nisu dobili ni topli obrok.

Za Daily Mail izjavili su kako su se osjećali više kao dadilje nego kao tjelohranitelji jer su osim Deppa čuvali i njegovu djecu. Tjelohranitelji su rekli  i kako su bili zaduženi da Depp ne napravi nekakvu veću glupost u javnosti, a u tužbi su napisali kako je bilo i situacija u kojima su mu brisali drogu s lica u noćnim klubovima, te su za njega prevozili ilegalne supstance. Depp nije odgovorio na ove optužbe.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:39 02.05.2018.

Šmrk, šmrk..(nemojte plačem od žalosti).

BA
balance
16:55 02.05.2018.

Ma nije valjda da glumci šmrču.Zato su protiv Trumpa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije