Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad bolji NY

Tjedan mode u New Yorku dokazao da moda nije žrtva celebrityja

ny (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/10
14.09.2012.
u 11:00

Za razliku od Jacobsova obilja, kolažiranje geometrijskih elemenata prigušeno je kod Victorije Beckham ili prelazi u čisti op art kao kod Oscara de la Rente, Korsa pa i samog Jacobsa.

Jako ćemo voljeti sljedeće modno proljeće i ljeto! Jamči nam to New York Fashion Week, s kolekcijama punim boja, opartističkih napada na očni živac i konstrukcija koje poručuju: svijetu nudimo punokrvni modni dizajn, čak i za običan radni dan!

U tome prednjači Marc Jacobs čija je ženska kolekcija puna modela koje bi rado oteo Johnny Depp i odnio ih u svoju garderobu. U jednom imidžu Jacobs odlično “gomila” likovno profinjene i dakako kompatibilne dijelove odjeće!

Jednostavnost je temelj dizajnerskih igara koje nadograđuju model kao kod dua Rodarte, Michaela Korsa i mnogih drugih. Najvažnijima se čine boje, snažno plavetnilo i plameno sunčana paleta.

Za razliku od Jacobsova obilja, kolažiranje geometrijskih elemenata prigušeno je kod Victorije Beckham ili prelazi u čisti op art kao kod Oscara de la Rente, Korsa pa i samog Jacobsa.

Futuristički dodir dobili smo naočalama Diane von Fürstenberg u čija je stakla ugrađena kamera, i kod Alexandera Wanga s modelima punim blokova kože i kaciga, a koji svijetle neonskim bojama kad se ugasi svjetlo! Erotičnost je ponudio Jason Wu kojega voli Michele Obama. Inspirirale su ga fotografije Helmuta Newtona!

Dizajnerska čitanka 2013.

VATRENI J. MANDEL

Dizajn je to čvrste konstrukcije koju ipak ne skriva koloristički vatromet

RODARTE NIKAD BOLJE

Kolekcija sestara Kate i Laure Mulleavy prava je čitanka dizajna!

NAEEM KHAN: BIG BLUE

Khanova divna plava serija bolja je od njegova opartizma

MODNI KOKTEL AVRIL LAVIGNE

Najveseliji je bio modni kaleidoskop pjevačice A. Lavigne

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
14:25 14.09.2012.

interesantna konstrukcija recenica, no s potpuno pogresnom temom...ima li smisla o necemu toliko prolaznom i nebitnom kao sto je new york fashion show uopce bilo sto pisati? dovolnje bi bile fotografije neuhranjenih modela obucenih u nesto sto nitko nikad vise nece obuci....ok, i malo podsmjeha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije