Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Tinu Katanić ne vesele zimske radosti i preskače odlazak na skijanje

Dok je većina poznatih pohrlila na poznata skijališta, ljepotica Tina Katanić ostala je doma jer je takav oblik zabave uopće ne privlači i ne želi napuštati svoj topli dom.
01. siječnja 2010. u 19:00 2 komentara 11 prikaza
katanić
Foto: renato branđolica

Dok je većina poznatih pohrlila na poznata skijališta, ljepotica Tina Katanić ostala je doma jer je takav oblik zabave uopće ne privlači.

Njezin je najveći domet u zimskim radostima sanjkanje i grudanje, a ako i ode na skijanje, držat će se kamina i vruće čokolade.

Kobe Bryant
POGINUO SLAVNI KOŠARKAŠ
Ovo je jezivo: Pogledajte što je Kobeu Bryantu predviđeno još 2012. godine
HS kožnu bolest
Hidradenitis suppurativa
Bolesnici koji imaju HS kožnu bolest često pate od depresije i anksioznosti, a najbitnije je bolest prepoznati na vrijeme
  • Nitko_i_ništa:

    Član ste neke PTC stranice, a ne možete naći aktivne direktne referale koji bi Vam omogućili ogroman profit? Onda posjetite ovu stranicu te naučite kako ih dobiti. P.S. Ja sam dosad prikupio 295 direktnih referala i zarađujem više od 50$ ... prikaži još!$ (250 kuna) TJEDNO!!!! ---------> http://direktni-referali.coolpage.biz Ako niste član PTC (Pay-To-Click) stranice onda se ovdje možete registrirati ------> http://www.neobux.com/?rh=4E696B6F6C6131343038

  • -obrisani-:

    Oprostite na mojoj neukosti, ali Tina Katanic je tko ?