Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovog vikenda

Tini Rupčić iz kuće lopovi ukrali nakit i digitalne kamere

Tina Rupcic
Boris Ščitar/Pixsell
23.08.2010.
u 12:44

- Mogu samo potvrditi da mi je provaljeno u kuću, ali sad još ne želim ništa komentirati - rekla je Tina.

Pjevačici benda D.O.G Kantina Tini Rupčić lopovi su ovog vikenda provalili u obiteljsku kuću na Kustošijskom vencu gdje stanuje sa svoja dva sina Noom i Jakovom. Uzeli su nakit i kamere.

- Mogu samo potvrditi da mi je provaljeno u kuću, ali sad još ne želim ništa komentirati - rekla je Tina.

Još nije utvrđeno kolika je točno šteta, ali procjenjuje se da je veća. Tini Rupčić (40) u kuću je provaljeno između 18.30 sati u subotu i 22 sata u nedjelju.

Komentara 3

EI
el_indio
14:32 23.08.2010.

koja si pa ti?

FE
Felicijen
16:15 23.08.2010.

Imali su dečki radni vikend...

ZE
zelenakrava
08:57 25.08.2010.

Možda je moja informiranost loša ali ja za dotičnu i njen sastav nikada nisam čuo. Ali autor naslova je krivo procijenio situaciju.I kad pročitamo naslov dobivamo dojam,ma tko je sada ta a da nismo čuli za nju.Puno bi jasnij bio naslov -provaljeno i opljačkano to i to i u tekstu da se radi o toj i toj osobi koja je pjevačica itd. Ovako ona ni kriva ni dužna izaziva podsvjesnu reakciju kod čitatelja(barem kod mene)gdje nas više smeta to što se o njoj govori kao o nekoj opće poznatoj osobi nego o tome da je imala peh i pljačku u svom domu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije